Van egy fiu törpehörim! Olyan bézs szinű! De szeretnékmég egy arahörit is (persze külön! és ha mondjuk lányt veszek akkor összerakhatom őket? Csak játszani (kicsiket nem igazán akarok, meg a bézst nem is olyan jó tenyészteni!
Ne tedd őket össze!
Én egyszer összetettem 2 hörit és egymásnak estek. Alig tudtam őket szétszedni és az egyik véresre harapta a másik fülét :S
Ácsi.
Törpehörcsögnek és aranyhörcsögnek nem is tudnak kicsinyei lenni, hiszen más fajba tartoznak. Viszont bánthatják egymást.
jolvan köszi!akkor lehet hogy inkább fiucskát veszek!uristen!én biztos sirtam volna 18.03 -as iró!gondolom te is sirtál!10.07-es válaszoló nem akartam öket pározatani amugy sem!csak max barátkozattani egymással!
köszzii a válaszokat
18:03-as vagyok:
Igen, nagyon sírtam akkor. A sérült kis hörcsögömnek nem győztük hideg vizzel elállítani a vérzést, és azonnal mentünk az állatorvosi ügyeletre (ez egy olyan nap történt amikor már késő este volt, így csak ügyelet volt), de rohantunk vele azonnal. De sajnos a kis szemét már nem lehetett megmenteni, így egy szemére megvakult. Ez a kis höri ráadásul később daganatos is lett. :( Nagyon szerencsétlenül járt, soha nem felejtem el őt! :( Rengeteg szenvedésen keresztül ment. :(
Rettentően sajnálom őt!! :((
Egy másik hörcsögömnek is elég csúnya halála volt. Ő szívbeteg volt, jártam vele az orvosokat. És pont ott voltam vele az orvosnál, a höri épp mászott ki kapaszkodva a dobozból és mászás közben állt le a szíve a szemem láttára!! :(( Hirtelen egyik pillanatról a másikra, mászás közben érte a halál! :( Még próbálták újraéleszteni szegényt, de hiába. :( Aztán onnan már halottan vittem őt haza és aztán eltemettem. :(
Egy másik hörimnek pedig pontosan nem tudom mi baja volt, de hiába evett, állandóan fogyott és fogyott egyre jobban, és egyre kevesebb ereje volt már. Ő még a nevére is hallgatott emlékszem, és amikor szóltam neki hogy jöjjön hozzám, adok neki finomságot, már jött is! Lehet hogy bélelzáródása volt...Vele is voltam dokinál, de hiába. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!