Lenne ötletetek, amivel változatosabbá tudnám tenni 8 hós kisfiam étrendjét?
már eheti: gesztenye, meggy, barackok,sütőtök, pasztinák, kukorica átpasszírozva, tojássárgája keményre főzve és belepasszírozva a főzibe, máj, és lassan jöhetnek az egyéb húsok is.
pici fokhagyma, hagyma, kevés zöldfűszer mehet a főzelékekbe, de csavard gézbe és úgy főzd bele, hogy ki tudd venni mielőtt odaadod a hamit.
a tököt kaporral, a cukkinit pici fokhagymával, vagy sült almával ízesítheted.
bátran próbálkozhatsz az ízek kombinációjával is, pl a lányom imádja a gesztenyét meggyel, vagy a céklát almával(mindkettő sütőben sütve), a sütőtököt sárgabarackkal stb
szia! az én fiam kifejezetten az ízes kajákat szereti, a natúr főziktől öklendezik :(
ami nagyon ízlett neki legutóbb, az a salátafőzelék volt. megpirítottam kruplit, répát egy kis zöld kakukkfűvel, majd megpároltam, a salátát pici vízben megfőztem. végül az egészet összeturmixoltam.
én rosszul voltam a színétől, de ő szívesen ette :)
én sok kajcsit zöld petrezselyemmel ízesítek.
a husikat is variálhatnád. például a máj egészen új ízt ad a főzinek.
az én babám a paradicsomos dolgokért odáig van!
sok receptet néztem a babaszoba.hu-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!