Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi éktelenkedik a gyerekemen?

Mi éktelenkedik a gyerekemen?

Figyelt kérdés
2 éves gyerekem hasán, majd combján, vállán, hátán, aztán szinte mindenhol, méretes (kisebb tenyérnyi, de van ami csak érme nagyságú, vagy még kisebb) rózsaszín, piros szegélyű foltok jelentek meg, amik terjednek és "vándorolnak". Bőrgyógyászhoz nem tudtam elvinni, az ünnepek miatt csak holnap estére kaptam időpontot és csak magán orvoshoz. A háziorvos tanácstalan volt. Nagyon aggódok! Kórházba nem vihetem, mert egyedül nem hagynám ott szívesen - nagyon érzékeny korszakát éli - itthon meg vár egy 5 hetes baba. Kérlek, ha tapasztaltatok hasonlót, segítsetek, mert nagyon aggódok!!!!!!
2011. dec. 29. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

19,01 vagyok ... még nem múltak el nálunk a pöttyök, foltok.

1 hónapja kenem a kencével és két hete issza a kalciumot és szedi a Fenistil cseppet.

Doki néni szerint 6 hét mire elmúlik, tehát van még két hetünk elvileg.

A karján mintha múlna , de a belső combja hol szebb hol csúnyább, mert vakarja. :(

2011. dec. 30. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Ismét 19,01... nálunk így kezdődött... nem tudom mennyire látszik

[link]

2011. dec. 30. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Megint én. Most így néz ki:

[link]

Az az állapot nincs lefényképezve, mikor egybefüggő vörös folt az egész. De nagyjából látszik, hogy egy hónap alatt sem sokat javult. :(

Már nagyon gondolkozom, hogy elviszem bőrgyógyászatra, de a doki szerint ott is ugyanezt a kezelést kapná.

2011. dec. 30. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Én azért elvinném bőrgyógyászhoz is. Több szem többet lát. (Ez az alőző válaszadónak szólt.)

Nem váltottál mosószert, öblítőt? Esetleg valami új ruhát nem adtál rá ami műszálas anyagú. Bár ruhákban lévő festékanyag is lehet?

2011. dec. 31. 07:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!!

Közben látta orvos a gyereket és vírusos eredetűnek ítélte a "foltokat". (Azért foltoknak nevezem kiütések helyett, mert tényleg nagy, egybefüggő, homogén foltok, vékony vörös szegéllyel) Lefotóztam, ha lesz kicsit több időm teszek föl képet.

Boldog új évet mindenkinek!!!

2011. dec. 31. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok, boldog új évet!

19,01 vagyok. Tervezem, hogy elviszem én is orvoshoz. Igaz a doki szerint 6 hét alatt lecseng, de én nem úgy látom. Szerintem jövőhéten elmegyünk bőrgyógyászatra mi is.

Kérdező rakd majd fel a képet, ha sikerül.

2012. jan. 1. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem javult, ezért elmentünk találomra egy másik bőrgyógyászhoz is. Az újabb diagnózis: allergia illetve abból kifejlődött ekcéma. Kaptunk egy gyógyszertári krémet. 2 napja használjuk és már majdnem teljesen letisztította a gyerek bőrét. Meg kaptunk egy listát is arról, hogy mit ehet, nem ehet a továbbiakban és milyen mosó- és fürdetőszereket használhatunk.
2012. jan. 5. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Elküldenéd nekem azt a listát? Érdekelne. köszi.
2012. jan. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!