Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek létezik, hogy 2...

Szerintetek létezik, hogy 2 emelettel lejjebb hallják a kisfiam "zörgését"?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk,2,5 éves kisfiam van,aki átlagos,néha leejt 1-1 játékot,néha szaladgál,néha labdázik,szóval semmi nagy zörgést nem csinál,és 2 emelettel lejjebb ezt hallják? Nekem ez hihetetlen...
2011. dec. 29. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Hogy alattatok hallják, azt simán elhiszem. De 2 emelettel lejjebb? Kizártnak tartom.
2011. dec. 29. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Csak ha falhoz verné a játékot, vagy azon pattogtatná a labdát.
2011. dec. 29. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nehogy elhidd már! Amúgymeg este 10-ig úgy zajong, ahogy akar. Nehogymár azért ne játsszon kedvére az a gyerek, mert egyeseket zavar egy kisgyerek zaja, hangja. Az ilyen ember miért nem költözik el egy tanyára? Ott senki nem zavarná. Ennyi erővel az autók zaját is be kéne tiltani. Én a helyedben bizony nem foglalkoznék rosszindulatú egyének véleményével. Úgy játszik a gyerekem, ahogy neki jólesik. Ne fogd vissza szegényt ezért, hadd játsszon felszabadultan. Nyílván nem arról van szó, hogy szétveri a házat. Ne foglalkozz velük!
2011. dec. 29. 16:31
 4/14 A kérdező kommentje:
A falhoz nem szokta verni a játékát,meg labdát se dob a falnak,a radiátort se veri. Én is azt gondolom,hogy csak kötekszik,mert 2 emelettel lejjebb elég érdekes,hogy lehallja...
2011. dec. 29. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Viccesen írtam:)
2011. dec. 29. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
az alattad lévő szerintem vallásos lett közben,annyit imádkozik csendért?)de aki alatta van az nem hallja,az tuti.
2011. dec. 29. 17:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Hallhatják, persze hogy hallhatják. A csöveken keresztül simán el tudom képzelni.

Sajnos a panel egyébként vascsövek betonnal borítva és a vascsövek vezetik a hangot. Furcsaság, de nem lehetetlen.

Ha műanyagcsövek lennének nem hallana semmit.

2011. dec. 29. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem is lehet hallani

az alattunk lakó is egy idegbeteg.a fiam csak kiszaladt a szobából,de cserébe bekapcsolta a mélynyomót,meg ordított.pedig nem egy zajos gyerek.sajna ez van,nincs gyerekük,pedig velünk egy idősek,nem tudják megérteni,hogy egy 2,5 éves nem a sarokban ül egész nap

2011. dec. 29. 20:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Simán, a csövek - sajna - kegyetlenül viszik a hangot.
2011. dec. 29. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne is foglalkozz vele.Elképzelhető,hogy hallják,sőt biztosan.Mi is panelbe lakunk s 4 gyerekünk van.A legnagyobb 14 éves a legkisebb most volt 2.

Eleinte velünk is bepróbálkoztak,de mi leállítottuk őket s már nem mernek szólni.De az alattunk s felettünk lévő köszönni köszön,de igencsak csúnyán néz.

Ez van!Ha lesz pénzünk veszünk nagyobb lakást,de most nem tudunk költözni anyagi okok miatt,pedig már ez is kicsi.3 szobás.

2011. dec. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!