Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ezt hány éves...

Szerintetek ezt hány éves gyerek rajzolta? Illetve festette.

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 27. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
na mikor tudjuk meg hogy ki festette? :)
2011. dec. 27. 23:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Bocsi, már egyszer elkezdtem írni, csak az egyik kicsik belekontárkodott. Szóval azért kérdeztem csak, hogy a lányom megfelelően fejlődik e így is. 3 éves, pár hónapja fest így, előtte meg szinte semmi kivehető nem volt, egyik napról a másikra lett ilyen.

Nem volt átmenet, ami nekem furcsa, mert azt mondják szokott lenni hogy a szeme a szája helyén van, stb, hát nálunk ez is kimaradt. :-)

Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam hogy zseni lenne, mi sem vagyunk, nincs honnan örökölni, csak érdekelt mások válasza.

Örülök hogy korosztályának megfelelően fejlődik.

2011. dec. 28. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
9. vagyok,én nem hiszem hogy az átlagnak megfelelően rajzolna.az én fiam is 3 éves és csak kört rajzol,a védőnő szerint ezt is kell,semmi gond nincs vele.szerintem amit és ahogy rajzol az nagyon ügyes,nem zseni de bizony átlagon felüli,büszke lehetsz rá.
2011. dec. 28. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is három évesen rajzol ilyeneket. Azért gondoltam, hogy vele egy korú a fejből rögtön a lábak jönnek. Mintha mi rajzoltuk volna. Nálunk se volt átmenete. Ahogy bekerült az oviba onnantól kezdve rajzolt így.
2011. dec. 28. 13:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Az enyém nem ovis még, lehet csak ősszel lesz az, mert nehéz megoldani. Mert ezzel magyaráztam volna én is.

? Mindegy.

2011. dec. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!