A Verdák 2 való már egy 21 hónapos kisfiúnak? Tetszene neki?
Figyelt kérdés
Csak mert nagyon szereti az autókat és gondoltam ez hátha tetszene neki, de nem ismerem és nem tudom hogy esetleg már nagyobb gyerekeknek való-e ez a mese. Vagy ha nagyon "erőszakos" akkor inkább nem veszem meg.2011. dec. 21. 20:54
11/18 anonim válasza:
az én fiam 5 éves de mi úgy jöttünk ki a moziból, hogy ugyan látványos volt, de sztorit tuti nem értette meg elsőre teljesen. tiszta james bond!
12/18 anonim válasza:
kisvakondot is nézhettek mi azt nagyon imádtuk és imádjuk még most is apa anya gyerekek együtt nézzük akár százszor is:)
13/18 anonim válasza:
Az én fiam 3 éves, imádja az autókat. A Verdák első részét imádta, de ezt a másodikat már nem. Helyenként ijesztő és ugye egy kémtörténetről van szó, ami szerintem pedig neki még nem való. Kétévesen egyébként az én fiam is megnézett már nagymesét simán. Sőt, ha hagynám, többet is bevállalna. Úgy gondolom, ez se nem jó, se nem rossz. Ilyen világban élünk, egy felgyorsultban, töménytelen ingerrel körülvéve. Ő úgyis csak annyit fog befogadni, amennyit bír. Sosem láttam jelét annak rajta, hogy sok lenne neki egy ilyen egyórás mese.
14/18 anonim válasza:
Nekem ugyan 3,5 éves lányom van, de csak a rövid meséket nézi meg, hosszú 2 órás meséket nem. Márpedig ha nem nézi meg, akkor sok értelme szerintem nincs, azért, hogy lásson benne egy-két autót pl. Akkor szerintem inkább vegyél neki valami verdás figurát, amivel játszik. Bár ugye gyerekfüggő, ki mennyit néz mesét, de az én lányom sosem volt egy tv-ző gyerek, folyamatosan megy háttérzajnak, szerintem már immunis rá. Az alattunk lakó kisfiú már elég régen maga kapcsolta a tv-t és a dvd-t és berakta a kedvenc meséjét. Szóval azért gyerekfüggő is, de szerintem még kicsi hozzá és nincs sok értelme.
15/18 anonim válasza:
A kiakadó vagyok. Akárhányan írtok Verdapártiak :))) akkor sem győztök meg. Egy 2 éves lehet, hogy röhög a poénon (neked kívülről úgy tűnik hogy a poénon ), de nem képes ezt az irtózatos gyorsaságú kép és szöveganyagot befogadni. És káros is. Nekik még a lassú (igen, Teletubbies) szintű nagyon rövid történetek valók.
16/18 anonim válasza:
Szia!
A nagyobb fiam 7.szülinapján voltunk a moziba megnézni,akkor volt a pici majdnem 3. Végigülte szépen,ez volt az első mozis élménye,de úgy gondolom,hogy még a tesó sem nagyon értette.
Egyébként ez a bajom az összes mostani mesével,hogy a mondandója inkább felnőtteknek való:(!
17/18 A kérdező kommentje:
Igen azért kérdeztem, mert én nem ismerem ezt a mesét, az első részt se láttam, csak ezt látom most minden boltban (Verdák 2-őt). Igazából gondoltam hogy nagyobbaknak való, csak mivel autós ezért tettem fel a kérdést, mert az autókat nagyon szereti. A Bogyó és Babóca mesét néha elcsípjük a Minimaxon, akkor úgy veszem észre hogy azt nézi, de ritkán látja, nem is tudom pontosan mikor megy a Tv-ben. Szereti a Fifit, a Thomast is elnézi, az Ukit is, akkor azt a másik vonatosat, amit már írtam. De a legnagyobb kedvenc a Teletubbies, azt szinte teljesen végignézi (kb 1 órás). Tudtok esetleg valahonnan olcsón Bogyó és Babóca dvd-ét, mindenhol 2000-3000 körül van.
2011. dec. 22. 14:13
18/18 anonim válasza:
kisfiam is nagy autórajongó.nagyon szereti a Verdákat,de abból is a Matauka meséi a kedvence.35 perces és több kis kalandból áll.aranyos kis mese.meg ami sláger még autós mese,a Bob mester,a Finley,Roary,de szereti az Éliás a mentőhajót is,ami megint egy aranyos kis hajós mese.a Chuggington is sláger,no meg a Thomas.egyébként a Verdák 2. része nekem sem jött be,a gyereknek sem.28 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!