Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan döntitek el, hogy igaz...

Hogyan döntitek el, hogy igaz e vagy csak szorakozik?

Figyelt kérdés
3,5 éves kislányom van, aki mostanában sűrűn mondja, hogy fáj a hasa, kicsit fel is van időnként fújódva, de nem mindig jellemző. amikor mondja, hogy fáj a hasa, már volt olyan is, hogy szórakozott, hogy nem is fáj stb..A széklete nem mindig van rendben sokszor szorulásos!Mit tegyek, hogy fölöslegesen ne vizsgáltassam végig ha csak szórakozásból mondja?Járt már más is így és milyen eredménnyel?
2011. dec. 19. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt mondta a doki, biztosan fáj, de úgysem lehet kideríteni, hogy valójában mi okozza.

Egyébként nem hiszem hogy szórakozott, lehet kordult egyet és azt érezte fájdalomnak vagy pukiznia kellett és az nyomta a kis hasát és valóban a következő pillanatban elmúlt. Vagy éhes volt, amitől szintén érezhet fájdalmat.

Én nem hiszem, hogy szórakozna, inkább csak azt hogy nem tudja még kényelmetlenség amit érez, vagy valódi fájdalom illetve ez a fájdalom mennyire utal mondjuk betegségre.

2011. dec. 19. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van,aki szintén 3.5 éves.Ám ha azt mondja,hogy fáj,az 1000%,hogy valóban fáj Neki(mostanában hébe-hóba mondja,olyankor megmasszírozom Neki).Miért gondolod,hogy megjátssza?Nem szereti az ovit,kistestvér született ezért féltékeny,családi konfliktus,stb.?
2011. dec. 20. 00:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, mert elneveti magát, nagyon rafinált, meg ha mondjuk neki, hogy akkor meg kell nézetni dokibácsival, akkor, hogy nem is fájt csak vicceltem!Egyébként kistesó lesz, de csak februárban!De akkor sokszor puffadt a hasa, akkor is amikor alig evett, ez mitől lehet?Én nem akarom azt, hogy ha lenne valami kívülről nem látszó baja és ne vegyük észre, meg azt sem szeretném, hogy fölöslegesen kitegyük orvostól orvosig, hogy kiderítsék mitől fájhat a hasa!
2011. dec. 20. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Fura dolog ez, nekem 2,5 éves volt a kisfiam illetve most lassan 3,5 éves és szól, ha úgy fáj a pocija, hogy orvos kell. Felkel reggel és mondja fáj a pocim, induljunk az orvoshoz. és egyik esetben sem tévedett,mert tényleg volt baja és egyszer még kórházba is küldtek azonnal, jó haza engedtek bennünket szigorú utasításokkal.

Viszont van, hogy ezt csinálja nálam is, menjünk mutassuk meg doktor néninek, és nevet, nem is fáj. Fenntartom egyébként hogy akkor is fáj neki vagy kényelmetlen, de tudja nem igényel orvosi ellátást.

Az én 2 -3 éves gyerekeim mindig megmondják, ha igen.

2011. dec. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!