Mikor vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2 éves a fiam és megfázott.Hétfőn kezdtem neki lándzsás útifű szirupot adni.Nem lázas,csak köhög,meg folyik az orra.Hét végén vigyem orvoshoz,vagy ha nem használ az útifű,adjak neki Sinupretet?2011. dec. 14. 12:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha nem javul látványosan, akkor pénteken vidd el, jobb ha látja doki a hétvége előtt (de ha láza lenne, akkor hamarabb). Ugyanez van az én 2 éves fiamnak is, neki múlt szerdán kezdődött, csúnya köhögés, pici orrfolyás, láz nélkül. Adtam neki a lándzsás útifüvet, de nem javult, így hétfőn mentünk dokihoz. Sinupretet kapott, most kezd egy kicsit enyhülni a köhögés.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor lehet,holnap váltok sinuprettre.múltkor nekünk is az segített.csak alig tudom belediktálni.pedig én is szedem,mert én is beteg vagyok.
2011. dec. 14. 12:38
3/3 anonim válasza:
Míg nem lázas, nem vinném, rengeteg az igazán beteg gyerek, akiktől szempillantás alatt elkap minimum 3 kórságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!