Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kislányom nem hajland...

Két éves kislányom nem hajlandó levest enni, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
kb.1,5 éveskoráig szerette és most egyáltalán nem tudok neki adni semmilyen formában, már mindent megpróbált.
2011. dec. 13. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Rakjál bele leves gyöngyöt (Lidli), az nagyon érdekes, szeretik a gyerekek.
2011. dec. 13. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg a betű tésztát!Ha kiraktátok a nevét szépen sorba visszaugranak a levesbe és hammm bekapja a xykislány.nekem bevált
2011. dec. 13. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy próbáld meg hogy nasit csak akkor kap ha megette a levest!

Vagy ne adj neki mást enni,vacsira is leves legyen(tudom drasztikus de hidd el ha elég éhes megeszi).utána pedig nem fog annyira válogatni!

2011. dec. 13. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a tésztát szereti a kis ujjaival kiszedegeti nehogy véletlenül egy kis leves bejusson a szájába és a leves gyöngyöt még le is törölte:(
2011. dec. 13. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

nagyon nagy baj ha nem eszik levest? miért?

de ha baj, akkor esetleg próbálj meg olyan levest adni neki, amilyet még nem evett. vagy krémlevest, azt lehet sűrűbbre is csinálni, mintha főzelék lenne. de én egy darabig hagynám a dolgot azt hiszem. nem erőltetném. de közben azért látványosan jóízűen falatoznék leveseket. sőt, nem is én, hanem mondjuk a papával vagy a mamával, vagy bárki hozzá közel állóval beszélném meg, hogy feltűnésmentesen illetve erőltetésmentesen, de nagyon lelkesedjen a tányérján lévő levesért. esetleg modnja azt, hogy kár, hogy ebből xy(a gyereked) nem kaphat ;-)))) szinte biztos, hogy mai tilos, az kelleni fog neki. esetleg ne te főzd azt a levest, hogy ne is hasonlítson azokra, amiket főzöl (ezzel persze nem azt értem, hogy nem főzöl fini leveseket), hanem hátha felismeri a "stílusát" a levesnek.

2011. dec. 13. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
És ha a második után adnád a leves?Én sem szeretem,amikor a leves az első, jollakok vele,és a finom másodikat nem birok enni..Mi ezért megforditottuk a sorrendet...)
2011. dec. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!