Együtt díszítitek a karácsonyfát, vagy meglepetés mire délután felébred? Jézuska hozza az ajándékot vagy ti?
Figyelt kérdés
2,5 éves, a Mikulás-dolgot már ismeri. Most az előbb raktam fel az ablakra díszeket és úgy tetszett neki. Eddig meglepinek akartam a karácsonyfát, de annyira élvezte, hogy arra gondoltam, együtt csinálnám vele. Hogy szoktátok? Mi a jobb?2011. dec. 12. 16:57
11/12 A kérdező kommentje:
Amikor kicsi voltam, nálunk a Jézuska hozta a fát meg az ajándékot is. Kicsit nagyobb koromban már tudtam, hogy anyáék díszítik a fát, és azért zárták be az ajtót. Tavaly még én is úgy csináltam, hogy amíg aludt addig feldíszítettem, és idén is így terveztem, de ahogy láttam, hogy mennyire tetszett neki az ablakdíszek kirakása arra gondoltam, a fadíszítés is tetszene. De az ajándékot természetesen a Jézuska hozza :)
Viszont még mindig nem tudom hogy legyen :) Bár szerinte együtt fogjuk díszíteni majd délután.
Köszönöm a válaszokat, és kellemes ünnepeket nektek :)
2011. dec. 13. 14:13
12/12 anonim válasza:
Szerintem családfüggő, láttam családot akik délután 3kor egymás kezébe nyomták az ajándékot és kész, együtt diszitették a fát..kisebb volt a meglepetés.Ezt nagyobb és hívő családban könnyebb csodává varázsolni.Akik nem vallásosak, úgy csinálják ahogy akarják, nincs értéke.Ha hiszel az egészben, és a babának csodát szeretnél és te is yagy kaptad régen, akkor csinálhatsz meglepetést.Kinek hogy.Nálunk már felnőttek a fiaim, de 23án átjönnek és eljátsszuk az egészet, mintha 24-e lenne, fával, vacsorával,meglepetés ajándékokkal. Nekem csak így megy. Aztán a feleségeikkel otthon ahogy szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!