Barbibaba helyett szörny-, zombi- meg gothbaba?
Neked mi a véleményed erről a most divatos leginkább gothoknak kinéző barbikról? Jobb rosszabb mint a hagyományos? Tetszik, nem tetszik? Megveszed a gyerekednek vagy nem?

Szia! Ma voltunk a Tescoban s láttam.Hát én nem vennék ilyet. Nekem nem tetszik. De hogy őszinte legyek a Barbiebaba se! Mivel a lányom még csak 20hós,igy nem veszek neki ilyet. Ő egy kis aranyos babát kapott,de nem is Barbie hanem hagyományos... Van egy cumija meg kis etetőtányérkája meg cumisüvege meg bilije. Ő ilyet kapott karácsonyra. Tőlünk egy kis kopasz 40cm-eset,nagyitól egy 25cm-eset kap amit lehet fésülgetni és etetni szintén...
De ha csak ez a goth baba és a barbie lenne a világon akkor nem tudnék dönteni. Lehet hogy egyiket se venném meg. Mondjuk én alapból nem vagyok egy babás... 20hós kislány anyukája 26l

Én is goth vagyok.Magamnak vennék ilyen babát,tetszik.:)
A gyerekemnek(bár még nincs) viszont nem tudom.Talán egy szolídabbat ezek közül.Bár az is lehet,hogy maradnék a hagyományos babánál és most nem a rózsaszín Barbira gondolok.Húgom(1éves) is ilyen hagyományos babát kap karácsonyra.:)Tudjátok,ami ilyen kopasz, kb 20centis,kis babakocsit lehet mellé kapni.:)
20l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!