Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barbibaba helyett szörny-,...

Barbibaba helyett szörny-, zombi- meg gothbaba?

Figyelt kérdés

Neked mi a véleményed erről a most divatos leginkább gothoknak kinéző barbikról? Jobb rosszabb mint a hagyományos? Tetszik, nem tetszik? Megveszed a gyerekednek vagy nem?

[link]

[link]

2011. dec. 11. 22:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%
Én adnék. Magam is Goth vagyok. És vannak Goth kisbaba-és gyerekruhák is. Azt is megvenném neki. Egyébként, mélyen tisztelet átlagbirkaréteg, nem is gondolnátok, mennyi baba és gyerek van a legnagyobb Goth fesztiválokon, persze családosan.
2011. dec. 16. 17:23
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Ma voltunk a Tescoban s láttam.Hát én nem vennék ilyet. Nekem nem tetszik. De hogy őszinte legyek a Barbiebaba se! Mivel a lányom még csak 20hós,igy nem veszek neki ilyet. Ő egy kis aranyos babát kapott,de nem is Barbie hanem hagyományos... Van egy cumija meg kis etetőtányérkája meg cumisüvege meg bilije. Ő ilyet kapott karácsonyra. Tőlünk egy kis kopasz 40cm-eset,nagyitól egy 25cm-eset kap amit lehet fésülgetni és etetni szintén...

De ha csak ez a goth baba és a barbie lenne a világon akkor nem tudnék dönteni. Lehet hogy egyiket se venném meg. Mondjuk én alapból nem vagyok egy babás... 20hós kislány anyukája 26l

2011. dec. 16. 18:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is goth vagyok.Magamnak vennék ilyen babát,tetszik.:)

A gyerekemnek(bár még nincs) viszont nem tudom.Talán egy szolídabbat ezek közül.Bár az is lehet,hogy maradnék a hagyományos babánál és most nem a rózsaszín Barbira gondolok.Húgom(1éves) is ilyen hagyományos babát kap karácsonyra.:)Tudjátok,ami ilyen kopasz, kb 20centis,kis babakocsit lehet mellé kapni.:)

20l

2011. dec. 20. 19:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy felnőtt vag ynagylány más. A kicsik mindent szó szerint vesznek, mindent egy az egyben hisznek igaznak, nincs érzékük az elvonthoz, vagy az iróniához. 12 év fölöttieknek jó, de 8 alatt ezért SEMMIKÉPPEN nem venném meg. Lehet h a felnőtteknek tetszik, de a kicsit nem zavarnám , nem bántanám meg vele. Még ha azt mondja is, hoyg szeretné. Nem azt érti rajta amit mi.Nem való neki.
2011. dec. 20. 21:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Kirázott a hideg... nem, nem a stílus miatt, az végül is bejön (bár nem hinném, hogy egy 8 éves kislánynak ez való), hanem az az irreálisan nagy fejük elég ijesztő. Ha mondjuk kicsit arányosabbak lennének, tetszenének.
2012. febr. 8. 21:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Az első linken lévő babákat most kicsit jobban megnéztem, és őszintén szólva nem igazán értem, pontosan mi is velük a baj? Mert úgy igazából nem tudom, mi rajtuk az ijesztő vagy ízléstelen. Persze, kicsit máshogy vannak felöltöztetve, mint mondjuk a Barbie babák, más színű a hajuk, némelyik kicsit túl fehér, de na, az életben is vannak ilyen lányok/nők, nem? Persze nem PONT ilyenek, de hasonlóak. Ahogy Barbie-ra hasonlító nők/lányok is vannak elvileg. Testfelépítést nézve amúgy egyik sem olyan, mint egy normális ember, úgyhogy szerintem ilyen szempontból édes mindegy, hogy melyik babát választja valaki. Barbie egy diszkós ribi, ezek meg goth ribik, na :) Ha már itt tartunk, rapper vagy cyberpunk miért nincs? Vagy rasztahajú esetleg? Úgyis minden szubkultúrának megvannak a maga cicamicái, na ezek a babák (mármint gyakorlatilag az összes, felnőtt nőt formáló játékbaba) pontosan ezeket mintázza.
2012. febr. 8. 23:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... én is megnéztem az első linket jobban. Én látok 3 olyan babát is, amelyiknek bazi nagy összevart vágás van a fején. Balról a másodiknak halálfejes táskája van. Továbbra is tartom a véleményem, hogy ilyen baba nem való kisgyerekeknek.
2012. febr. 9. 08:13
 28/28 anonim ***** válasza:
2011-12-15 23:00-as voltam.
2012. febr. 9. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!