Barbibaba helyett szörny-, zombi- meg gothbaba?
Neked mi a véleményed erről a most divatos leginkább gothoknak kinéző barbikról? Jobb rosszabb mint a hagyományos? Tetszik, nem tetszik? Megveszed a gyerekednek vagy nem?

Ferdült???? Tudod,hogy most hány anyukát megbántottál?
Gondolkozz!

Én 4 évvel ezelőtt,kb ilyen stílusú csaj voltam.Motoros találkozók,rock koncertek...stb...
Most 2,5 éves a fiam,teljesen megváltoztam..és egyszerűen undorítóak ezek a babák.Mikor először találkoztam velük a boltba szabályosan megijedtem.Szörnyűek.Sosem vennék ilyet senkinek nemhogy a gyerekemnek.

10:05
Szerintem sokkal rémesebbek az ilyen fafejű emberek, mint pl te.
Miért muszáj egy kislánynak rózsaszín sütibabának lenni? Vagy undorító cukormázas agymosott "szeretünk Barbie"-nak?
Nekünk van csontvázmintás babaruhánk is, és néha még most is feketére festem a körmöm, de érdekes módon még senki nem hitte azt, hogy baj van a fejemmel, aki ismer egy picit is.
Akinek más az ízlése az szerinted már egyből elmebeteg? Megindokolnád, miért? Tényleg kíváncsi vagyok.

Nem tetszenek. Szörnyűek.
A játékkészítők nagyon tudják, hogy a szülők igazából maguknak keresik a játékokat és nem a gyereküknek :)
Szerintem egy játéktól "tanulni" kell valamilyen formában. Ha romboló a játék akkor én már nem adnám a gyerekem kezébe. Ugyanúgy, mint a lövöldözős vieójátékokat sem, amiről már bebizonyosodott, hogy károsak, mert agresszív viselkedést váltanak ki a gyerekből és csodák csodája mégis mindig lehet kapni, mert van rá igény.
Akik védik ezeket a babákat miért csak a szélsőséges rózsaszín barbit tudják felhozni, mint ellenpólus?
Vannak másfajta babák is, amiket a gyerek jószívvel utánozhat, beleképzelheti magát a körülményekbe, szerepjátékozhatnak stb.
Azért az érdekelne, hogy szerintetek melyik típusú babák között van több drogos? ;)

Nem tudom, hogy jön ide a droghasználat, de ha már skatulyázunk, akkor az átlagos kinézetű, illetve diszkóba járó fiatalok körében a leggyakoribb a droghasználat.
Az ijesztő külsejű goth-okra meg rockerekre fokozottan igaz, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.
Azért hozzuk szerintem Barbie-t ellenpéldának, mert az egy nagyon hamis és szirupos álomvilág, persze ettől még állhat közel sokak lelkéhez.
De szívesebben adnék ilyen "horrorbabát" a kicsimnek akkor is, a "normális" babái mellé, mert olyan is van ám neki :). Mint ahogy engem is csak hétvégén lát koponyamintás pólóban és szakadt farmerban, ha hétközben dolgozni megyek, normálisan nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!