Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barbibaba helyett szörny-,...

Barbibaba helyett szörny-, zombi- meg gothbaba?

Figyelt kérdés

Neked mi a véleményed erről a most divatos leginkább gothoknak kinéző barbikról? Jobb rosszabb mint a hagyományos? Tetszik, nem tetszik? Megveszed a gyerekednek vagy nem?

[link]

[link]

2011. dec. 11. 22:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Ferdült???? Tudod,hogy most hány anyukát megbántottál?

Gondolkozz!

2011. dec. 15. 20:47
 12/28 anonim ***** válasza:
36%

Én 4 évvel ezelőtt,kb ilyen stílusú csaj voltam.Motoros találkozók,rock koncertek...stb...

Most 2,5 éves a fiam,teljesen megváltoztam..és egyszerűen undorítóak ezek a babák.Mikor először találkoztam velük a boltba szabályosan megijedtem.Szörnyűek.Sosem vennék ilyet senkinek nemhogy a gyerekemnek.

2011. dec. 15. 21:31
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Hát le lehet pontozni, de ezek borzasztóak! Pedig laza anyukának vallom magam! Azért kíváncsi lennék, melyik anyuka örülne, ha a gyereke az ilyen babákra akarna hasonlítani pár év múlva... az én kislányom inkább akarjon a hagyományos barbikra hasonlítani, mint az ilyen emo-s borzadalmakra... Még jó, hogy játékszikét nem raktak a babák kezébe, de tényleg!
2011. dec. 15. 23:00
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, nem szikét, pengét. Elírtam.
2011. dec. 15. 23:01
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Most is tartom a véleményemet, hogy aki szerint ez szép és ízléses és kislány kezébe való ott valami baj van a fejben... Ezek rémesek.
2011. dec. 16. 10:05
 16/28 anonim ***** válasza:
55%
Az aki kitalálta ezeket a zombie és szörny babákat kislányoknak!!! maga is beteg. Nem kell egy babának full rózsaszínnek lenni de ez már több mint túlzás. Ennyi erővel akkor kedves beteg izlésű anyukák vehetnétek levágott mű kezet vagy szörny maszkot hagy játszon a kicsi baba vele, biztos nagyon jót tesz az ízlés és lelki világának. Aztán ne csodálkozzatok amikor már 10 évesen feketére festi a körmét és heg tetkókat akar csináltatni meg csontváz dekort akar a szobájába! Tiszta buli, gratulálok
2011. dec. 16. 10:59
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

10:05

Szerintem sokkal rémesebbek az ilyen fafejű emberek, mint pl te.

Miért muszáj egy kislánynak rózsaszín sütibabának lenni? Vagy undorító cukormázas agymosott "szeretünk Barbie"-nak?

Nekünk van csontvázmintás babaruhánk is, és néha még most is feketére festem a körmöm, de érdekes módon még senki nem hitte azt, hogy baj van a fejemmel, aki ismer egy picit is.

Akinek más az ízlése az szerinted már egyből elmebeteg? Megindokolnád, miért? Tényleg kíváncsi vagyok.

2011. dec. 16. 11:03
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok, 10:59 gondolatmenetére is kíváncsi volnék :)-
2011. dec. 16. 11:04
 19/28 anonim ***** válasza:
60%

Nem tetszenek. Szörnyűek.

A játékkészítők nagyon tudják, hogy a szülők igazából maguknak keresik a játékokat és nem a gyereküknek :)

Szerintem egy játéktól "tanulni" kell valamilyen formában. Ha romboló a játék akkor én már nem adnám a gyerekem kezébe. Ugyanúgy, mint a lövöldözős vieójátékokat sem, amiről már bebizonyosodott, hogy károsak, mert agresszív viselkedést váltanak ki a gyerekből és csodák csodája mégis mindig lehet kapni, mert van rá igény.

Akik védik ezeket a babákat miért csak a szélsőséges rózsaszín barbit tudják felhozni, mint ellenpólus?

Vannak másfajta babák is, amiket a gyerek jószívvel utánozhat, beleképzelheti magát a körülményekbe, szerepjátékozhatnak stb.

Azért az érdekelne, hogy szerintetek melyik típusú babák között van több drogos? ;)

2011. dec. 16. 14:11
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, hogy jön ide a droghasználat, de ha már skatulyázunk, akkor az átlagos kinézetű, illetve diszkóba járó fiatalok körében a leggyakoribb a droghasználat.

Az ijesztő külsejű goth-okra meg rockerekre fokozottan igaz, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.

Azért hozzuk szerintem Barbie-t ellenpéldának, mert az egy nagyon hamis és szirupos álomvilág, persze ettől még állhat közel sokak lelkéhez.

De szívesebben adnék ilyen "horrorbabát" a kicsimnek akkor is, a "normális" babái mellé, mert olyan is van ám neki :). Mint ahogy engem is csak hétvégén lát koponyamintás pólóban és szakadt farmerban, ha hétközben dolgozni megyek, normálisan nézek ki.

2011. dec. 16. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!