10 hónapos ma a lányom. Egyszerűen borzasztó állandóan feláll, és fogja a kezem, hogy gyalogoljunk. Mászni nem mászik, leülni nem akar. Egész nap ez megy. Zombi vagyok! Más is van így?
Gratula a babádhoz!
A lányom 16 hónapos és 3 hónapja próbálunk járni, de még mindig fogni kell a kezét és 1 percet sem hagyja, hogy letegyem a seggem.
Mászott kb. 2 hetet, de mégsem hiperaktiv, vagy mi a bánat, ahogy az előzőekben irták.
Egy kézzel kapaszkodik a szekrénybe és a másikkal pakol ki mindent, a távirányitót rágja, nyomkodja, a hifit üti-veri a cd,tartót leszedi, a fedőkkel csörömpöl, de legalább elfoglalja magát kb 5 perce, mert rájön, hogy nem fogom a másik kezét és már hiv is.
A konyhai dolgokat meg tudom csinálni, úgy, hogy a kisszékében rajzol, vagy olvasgatja az újságot, vagy lapozza a kiskönyvét.
Nekem is van egy ismerősöm, akinek van két fia, az egyik 11 éves, a másik 9 és még beszélni sem tudnak, csak makognak és ezt nem bántásból irom, mert az anyuka is tudja, hogy az egész azért van, mert egész napra bevágta őket a kiságyba, hogy ott játszanak, magukban, egyedül.
Most meg szivja a fogát, hogy még egyedül enni sem tudnak rendesen.
A nagyobbik már valamennyit javult, de belőle sem lesz normális ember sosem.
A kicsi az még éjszaka bepisil, napközben is pelenkázni kell, mert elfelejt szólni, ha wc-re kell mennie.
Sajnálom, de valahol mégsem, mert nem foglalkozott a fiaival.
Mindenkinek köszi a választ, és boldog szülinapot kívánok azoknak akik akkor születtek amikor az én lánykám.
Nem hiszem, hogy hiperaktív lenne azért mert korábban elindul mint esetleg kellene. Letudja kötni magát a formaberakóval, képeskönyvel, műanyag flakonnal....egyszerüen szeret járni.
"Örülök", hogy más is van így, azért kicsit megnyugtató a dolog:)) Lányok kitartás mindenkinek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!