Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres kérdés?! Egyszerűen...

Tápszeres kérdés?! Egyszerűen nem értem?!

Figyelt kérdés

Milumi HA Start Optima-t fogyasztott eddig a kislányom kipróbálás céljából és ez bevált nála.

Mivel hasfájós néha és a széklete se jön magától csak segítséggel, ezért a gyerekorvos a Milumi Komfort tápszert írta fel, ami speciális erre van.

Viszont a kislányom nem hajlandó megenni. Védőnő tanácsára kicsit hígabbra csináltam, de akkor sem fogadta el. Üvöltött és tombolt.

Félig anyatejes, de azt is cumisüvegből kapja, mert nem hajlandó szopni 6 hetes kora óta.

Létezik, hogy ennyire más az íze a komfort tápszernek, mint a simának?

Esetleg vegyek 2 cseppes cumit (MAM-os üvegre), ami közepes folyású? Hátha az a baja, hogy a tápszer nem jön elég intenzíven? De, a sima Milumi tápszert meg elfogadta ...

Volt, akinél ez előfordult?

2011. szept. 19. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kislányod? Mennyi ideig ette a másik tápszert?

A milumilt nem ismerem, Te hogy látod, sűrűbb az állaga ennek az újnak?

Nem igazán tudsz mást csinálni, mint próbálkozni, a nagyobb lyukú cumi például lehet megoldás, de ha sűrűbb a tápszer, akkor ne kettes (két pici lyukú) cumit vegyél, hanem főzelékest, mert azon nagyobb a lyuk. Ha ez nem segít, akkor lehet, hogy nagyon érzékeny az ízváltozásokra a babád, és másik márkával kell próbálkoznotok.

2011. szept. 19. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ez volt a gond, hogy lassan jött a Mam-os 1-es cumival és türelmetlen volt, állandóan sírt 2-3 szívás után.
2011. szept. 19. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokat hallottam már én is, hogy a nem mindegyik tápszer jön be a babáknak. Szerencsére nálunk nem volt probléma, símán ment a váltás. De mindenképpen beszéld meg a gyerekorvosoddal, mert valamit muszáj innia a gyerkőcnek. Amúgy igen, teljesen más a tápszerek íze (illata), én kóstoltam és tudom. A cumit ha lehet ne váltsad át másmilyenre, mert megzavarhatja az is.
2011. szept. 19. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
a komfort grízesebb állagú, ahhoz én nagyobb lyukú cumit használtam. Eleinte nem szerette, de egyszer éhesebb volt és azóta megissza
2011. szept. 19. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Milumi Optimat azt kb. 2 hétig ette, azután írta fel a Komfortot a gyerekorvos. Én alapból úgy mentem hozzá, hogy az Optimát kérem :))

2 hónapos a lányom.

2011. szept. 19. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Milumi előtt Beba Ha 1 pro-t evett az anyatej mellett. Azt azért cseréltük le, mert attól folyamatosan jött ki neki.

Egyik evésnél még a Beba-t kapta a másiknál már a Milumit. Akkor semmi baja nem volt tőle ..

2011. szept. 19. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom nagyon szerette a Komfortot. Most Milumil 2-t eszik, nincs tőle elájulva. Szóval biztosan van különbség köztük. De azért egy próbát megér a szívóka váltás is, az én lányom is kb. 2 hónapos volt, amikor már üvöltött az 1-es lyukún. (Szintén MAM.)
2011. szept. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!