Tápszeres kérdés?! Egyszerűen nem értem?!
Milumi HA Start Optima-t fogyasztott eddig a kislányom kipróbálás céljából és ez bevált nála.
Mivel hasfájós néha és a széklete se jön magától csak segítséggel, ezért a gyerekorvos a Milumi Komfort tápszert írta fel, ami speciális erre van.
Viszont a kislányom nem hajlandó megenni. Védőnő tanácsára kicsit hígabbra csináltam, de akkor sem fogadta el. Üvöltött és tombolt.
Félig anyatejes, de azt is cumisüvegből kapja, mert nem hajlandó szopni 6 hetes kora óta.
Létezik, hogy ennyire más az íze a komfort tápszernek, mint a simának?
Esetleg vegyek 2 cseppes cumit (MAM-os üvegre), ami közepes folyású? Hátha az a baja, hogy a tápszer nem jön elég intenzíven? De, a sima Milumi tápszert meg elfogadta ...
Volt, akinél ez előfordult?
Mennyi idős a kislányod? Mennyi ideig ette a másik tápszert?
A milumilt nem ismerem, Te hogy látod, sűrűbb az állaga ennek az újnak?
Nem igazán tudsz mást csinálni, mint próbálkozni, a nagyobb lyukú cumi például lehet megoldás, de ha sűrűbb a tápszer, akkor ne kettes (két pici lyukú) cumit vegyél, hanem főzelékest, mert azon nagyobb a lyuk. Ha ez nem segít, akkor lehet, hogy nagyon érzékeny az ízváltozásokra a babád, és másik márkával kell próbálkoznotok.
Milumi Optimat azt kb. 2 hétig ette, azután írta fel a Komfortot a gyerekorvos. Én alapból úgy mentem hozzá, hogy az Optimát kérem :))
2 hónapos a lányom.
Milumi előtt Beba Ha 1 pro-t evett az anyatej mellett. Azt azért cseréltük le, mert attól folyamatosan jött ki neki.
Egyik evésnél még a Beba-t kapta a másiknál már a Milumit. Akkor semmi baja nem volt tőle ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!