Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem egészen ide vág a dolog,...

Nem egészen ide vág a dolog, de kismamás kérdés. Miért van az, hogy egyszerűen nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Szülés után szigorúan kivártuk a 6 hetet, utána állandóan zaklattam a férjem egy pár hétig. Aztán a gyerek 6 hónapos kora körül volt egy olyan időszak, amikor megintcsak telhetetlen voltam, és azóta semmi, pedig 9 hós lesz a Törpe. De olyan szinten nem megy a dolog, hogy a Drágám már kezdeményezni sem akar, mert utálja, hogy állandóan hoppon marad. De türelmes:)))

Nálatok volt ilyen?

Bocs a kérdésért, de a másik rovatba nem írok, mert gyanítom, hogy ez ilyen szülés utáni valami. Állítólag 1 évig még regenerálódik a szervezet?

2010. febr. 6. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül!! 4 hónapos a lányom, eddig 2szer!!! voltunk együtt. Nem kívánom a szexet. Hogy miért? Talán mire odáig jutnánk már nagyon fáradt vagyok. :( Remélem rendeződni fog. De a férjem türelmes és egyszer sem tette szóvá. Nagyon megértő!
2010. febr. 6. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Szoptatsz még? Akkor lehet hormonális állítólag.

Bár én szoptatok, szinte mindig kívánom, főleg ha már elkezdtük, csak a fáradtságom szab határt. :o)

Szerintem azért szeretetből legyél vele együtt, akkor is, ha egyébként türelmes, megérdemli.

És könnyen lehet, hogy közben kedvet kapsz hozzá Te is. Ezen kívül ha kezdeményezel, akkor nem fogod úgy érezni, hogy "letámadnak".

Hajrá!

2010. febr. 6. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. febr. 6. 22:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Húúúha, elképedtema 3 válaszban írt linket olvasva.

De jó hogy nem vagyok egyedül!!!! :)))

Azt hittem az én készülékemben van a hiba.

A fenti linket olvasva találtam egy nagyon szellemes megjegyzést:

Biztos valami ősi dolog, hogy a nő nem engedi közel a hímet, mert amíg az utód magatehetetlen és gondozni kell, addig csak vele foglalkozunk, nincs szükség "úgy" férfira.

Ez zseniális gondolat!

De a viccet félretéve, nekem nem megy csak úgy kötelességből a dolog. Ja, és én is azon parázok, hogy felébred a gyerek.

2010. febr. 6. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
nekünk 6 hós a baba és eddig 4x sikerült de úgy hogy kb. 3 hónapja semmi. én sem értem magam mert azért forróbb vérmérsékletű voltam reménykedem ha abbamarad a szopi hátha jobban lesz kedv. bár gondolni sokszor gondolok rá de fáradt vagyok hozzá. ja és a 4 olyan volt hogy orgazmusom nem volt. nem tudom mintha belém lenne szorulva. ( a terhesség alatt sem kívántam a sexet, nem is volt egyáltalán ):(
2010. febr. 7. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapos a fiam,és hasonló a helyzet...nem is a "nem kivánommal" van baj,hanem,hogy mire odajutunk,már hulla fáradt vagyok....:-(
2010. febr. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!