Megint egy fogas kérdés-Mikor lesz már kint? Egyszerűen nem bírom már
10,1hónapos a fiam.Egyetlen foga sincs,pedig már 4hónapos kora óta vannak jelei.De most ebben az utóbbi 1-1,5hónapban egyszerűen elviselhetetlen.Éjszaka óránként felsír,ömlik a nyála,alig akar pépeset enni,tegnap már inni se akart....a védőnő folyton nézi,be van duzzadva szinte az egész ínye,de sehol nem érezni erősebben a fogat.És 2-3naponta mindig máshol birizgálja az ínyét.
Ha nagyon nyűgös,vibrucolt adok neki...és túl vagyunk már egy intenzív(2hetes) chamomilla kúrán.
Teljesen ki vagyok már nyúlva,ettől a mire elaludnák,kelhetek dologtól.
hogy bírták azok,akiknek ennyire későn jött ki a foga a babájának?
csak, hogy megnyugtassalak a lányomnak egy éves korában jött ki :)
kemény időszak volt nekem is, és utána még nincs vége, mert jön a többi ugye! sajna ezt túl kell élni! Jól teszed, hogy viburcolt és chamomillát is adsz neki. Vegyél még neki dologélt, az is használ ideig óráig! kitartás!
dologelt használjuk napközben,meg ha kell éjjel is.csak az a rossz,hogy délután ha alszik nekem nincs rá módom,olyankor tudok csak főzni....stb.
köszi a biztatást.épp előbb olvastam itt a fogíny felvágásáról-remélem arra nem lesz szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!