Hányszor kapott gyermeked antibiotikumot 3 éves koráig?
Nem számoltam, ahányszor szüksége volt rá.
Én nagyon fontosnak és jónak tartom az antibiotikumot. Szerintem az évszázad találmánya. És nagyon fontosnak is tartom, ha szükséges.
Különösen mióta az egyik kisgyereknek a lépcsőházban volt pneumococcus fertőzése, kórházban volt pár hónapig (és nem 5 napig kapott antibiotikumot) hanem komoly dózisban, de mellette sok gyerek meghalt, így örültek, hogy egyáltalán életben maradt, akkor volt 2 éves, mondták majd 5-6 éves korában vissza lehet térni rá, járhat e közösségbe, most így 4 év elteltével már gyógyulgat, egész jól van.
Úgyhogy inkább feleslegesen antibiotikum, mint egyszer belefussunk egy ilyenbe, hogy azon imádkozzunk egyáltalán életben maradjon.
De egyébként jó dokink van, igaz 72 éves, szóval tapasztalata van bőven, így én maximálisan megbízom benne, nem ír feleslegesen antibiotikumot. Illetve inkább két naponta beviszem ellenőrzésre a gyerekeimet, megnézze merrefelé halad a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!