Hányszor kapott gyermeked antibiotikumot 3 éves koráig?
Még csak 15 hós, de már egyszer adni kellett. Egy streptococcus baktériumja volt, ami láz, hányás és pötyökkel járt. erre csak antibiotikum jó.
de volt 2x megfázva és egyszer hányós vírusa, de mivel mindegyik vírus, az orvos egyikre sem adott semmit sem.
a hányásra miután pár nap után is még fosott csak szárított élesztöt írt fel, ami segített is a gyomrot rendbe tenni.
lázra van itthon mindig csillapító, de mást nem is ajánl a doki.
a gyerekem mindent talpon, jókedvvel vészel át, így nincs szükség antibiotikumra. szerintem ez nagyban függ az orvostól, az enyém senkinek sem ír ha nem kell, föleg nekünk nem mert sógorom is gyerekorvos és jóban vannak.
Egyszer, mert tüdőgyulladásgyanús volt...aztán kiderült, hogy mégsem az...úgyhogy az az egy is felesleges volt.
Amúgy az orvos legalább 4x felírt már antibiotikumot, csak éppen én nem adtam be neki. Más módon gyógyítottam sikeresen.
Idéntől alapítványi oviba jár. Itt kis csoport van (csak 12-en vannak), még nem volt beteg és soha egyik gyereket sem hallottam még köhögni, prüszkölni...
A régi önkormányzati oviban, ahol 32-en voltak a csoportban és rendszeresen összevontak csoportokat, hogy a végén 40-50 gyerek volt egy légtérben, viszont szinte folyamatosan köhögött és fújta az orrát ő is és a többi gyerek is.
3.vagyok
2. és 3. szülinap között 4 antibiotikum, nem, nem járt közösségbe, csak játszótér, meg itthon, az összes kis barátja bölcsis/ovis, szerintem tőlük kapta el mindig a betegségeket.
Ő csak most kezdte az ovit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!