Mennyi idős volt gyereketek amikor előszőr aludt a nagymamánál éjszakára?
Szerintem ez nagyon gyerek és mama függő - mennyire kötődik, ismeri a gyerek a mamát, mama mennyire fiatalos, mennyire tudja ellátni a gyereket, stb
pl a fiam 2,2 hónapos koráig éjszaka még szopizott, addig eleve nem aludt ott, utána anyukám nálunk vigyázott rá ha este elmentünk moziba stb, itt altatta el és utána hazament, mikor megjöttünk (nem maradtunk ki egész éjszaka, csak max fél10-10ig)
Most 3 éves, minden nap találkoznak, imádják egymást, bármikor otthagynám aludni, tudom, hogy gond nélkül elalszik vele.
Egy idősebb, nehezen kelő, nehezen mozgó mamánál, akivel esetleg ritkán találkozik a gyerek, nincs akkora kötődés én nem hagynám ott ilyen kicsi korában (csak ha tényleg nagyon muszáj)
3 éves múlt a fiam, de még nem aludt házon kívül.
Ha rajtam múlik, akkor még jó pár évig nem is fog, ugyanis kruppos, és nem érzem Őt biztonságban ha nem velem van.
2,5 éves volt, amikor egyszer ott aludt, sajnos akkor a papa már beteg volt ezért azóta sem sajnos.
Tehát olyan mintha még nem aludt volna ott, mert nem emlékszik rá.
Egyébként ma ottalszik, mert nekünk céges buli lesz, és a sógornőm elviszi a mamához és ottalszanak mind a hárman. Nagyon várja már. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!