Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti 2-3 éves gyereketek is...

A ti 2-3 éves gyereketek is sokat alszik amikor beteg?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdést, hogy amikor elkap valamilyen vírust, lázas, náthás, stb. Sokat mozog ilyenkor is, vagy esetleg sokat alszik, pihen? Milyenek az éjszakák ilyenkor?

Az én fiam 3 napig lázas volt, ma már nem, eléggé legyengült, de még nincs vége a betegségnek. Tegnap szinte az egész napot átaludta, de ma is úgy néz ki. Éjszaka is alszik, de akkor fél óránként nyöszörög. Nem baj ha ennyit alszik?

Csak azért kérdezem, mert eddig alig volt beteg, nem tudom, hogy ez normális-e. Utoljára 1,5 éves kora körül, de akkor még betegen, nyűgösen is állandóan rohangált felfedezni a világot. Amúgy meg egy izgő-mozgó kisfiú, aludni sosem akar, most meg nem lehet ráismerni.

2011. dec. 5. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Akkor nagyon beteg a kisfiad, ha ilyen sokat alszik. Nem baj, hogy sokat alszik mert igy gyogyul. Ahogy jobban lesz ugy lesz egyre aktivabb. Jobbulast kivanok neki.

2011. dec. 5. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2,5 éves.Ő mostanában többször volt lázas beteg.Többet aludt ő is,de azért ennyit nem.Azokon a napokon amikor lázas volt,sokat feküdt pihent nappal,nem ugrált annyit mint máskor, és a déli alvás volt hogy 4 órásra sikeredett neki.Éjszakánként ilyenkor ő is sokat nyöszörög és sír.Normál esetben este 20 órától reggel 7-ig alszik,de ha beteg akkor reggel 9 óráig is elalszik.
2011. dec. 5. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szerencsére ma már látszik hogy jobban van, mert már járkál, beszél, csak azért még gyenge. Csak még nyöszörög, mérges, csapkod, ha valami nem sikerül úgy ahogy eddig.

A Mikulásnak is örült.:-)

2011. dec. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!