Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi tévő legyek 2 éves kisfiamm...

Mi tévő legyek 2 éves kisfiammal, olyan rossz evő?

Figyelt kérdés
Ahogy elé rakom mondjuk az ebédet,már áll is fel az etetőszékben és mondja,hogy nem kell.Azért rakom etetőszékbe,mert az asztalnál nem maradna ülve.Most ebéd nélkül raktam aludni,teljesen kész vagyok ettől...!
2011. dec. 8. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

elöször is nézd végig, és ha kell írj listát pár napig mit eszik, iszik napközben.

az elsö, korty falattól, az egyszem ropiig minden számít.

mert lehet egyszerüen délelött, minden órában eszik egy falatot, és nem éhes, vagy annyit iszik, hogy elteríti.

aztán a másik hogy jobban akar játszani mint enni.

egyszerüen te is egyél vele. együtt csináljatok minden étkezést. ha ö nem akar enni, várja meg míg te befejezed (elöször persze legalább egy kicsit, de minden nap kicsit tovább üljön ott, míg nem képes végig ülni).

beszéljétek meg ha megette, akkor játszotok stb..., ne érezze hogy az ebéd rovására lemarad valamiröl.

2011. dec. 8. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:

sajnos tanácsot nem tudok neked adni csak az együttérzésemet!

tudom miről beszélsz az én alig 3 éves lányom is ilyen.ő is mondja hogy nem kell vagy csak beletűr 1-2 falatot bekap és ennyi az evés (persze vannak jobb időszakai).van hogy hetekig alig eszik.nem tudom miért lehet próbáltam már a peritolt,béress cseppet de semmi.egyik se ér sokat.max minden esetleg 1-2 hétig ha beválik.

tavasszal kiderült hogy tejfehérje allergiás.gondoltuk majd jobb étvágya lesz ha nem eszik olyan dolgokat.de nem mondhatnám hogy így lett.igaz májustól októberig kerek egy kilót hízott.tehát tényleg az allergia gátolta a hízását.most 11 kiló,tehát gondolhatod hogy picikét vékonyka.de egyébként nagyon jó kedvű és értelmes gyerek.

esetleg javasolhatom hogy vidd el gasztroenterologushoz.kizárni nehogy neki is valami allergia álljon a háttérbe.de hátha vannak tőlem okosabbak és jobb tanácsot tudnak neked adni.

kati1

2011. dec. 8. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Sjnos nem tudsz vele mit csinálni.

Nekem 4 gyerekem van a legnagyobbal voltak ilyen gondok míg kicsi volt.

Mára már 14 éves nagylány,aki imád enni.

A legkisebb pont ma 2 éves,nagyon jó evő volt idáig.De mostanána katasztrófa nálunk az evés.Mindennel el van foglalva csak az evéssel nem.

2011. dec. 8. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd csak most találtam!

[link]

2011. dec. 8. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem barátnőm járt így kislànyával rémàlom volt minden kajálás könyörgésről hisztiről szòlt az egész. Elkezdte adni Neki a béres cseppet bölcsi kezdés miatt és azòta jò izűen eszik :-)!
2011. dec. 10. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!