Nem kevés a 14,4kg súly egy 101 cm-es kisfiúnak?
Teljesen jó,főleg ha tényleg ilyen alkat? Ti mekkorák vagytok(szülök)?
Elhiszem hogy aggódsz,én pont az ellenkezője miatt aggódtam a kislányomnál.
Ő 93cm és már majdnem 16kg,21hónapos létére. De egyáltalán nem kövér. A védőnő és az orvos is azt mondta hogy tiszta izom,olyan alkat mint én.
Szerintem kár ezen aggódni és összehasonlítani a gyerekeket,egészségesek és ez a lényeg!
1.voltam
Adj neki valamilyen vitamint,cebion,bérescsepp. Állítólag a Bérescsepp javítja az étvágyat! Ha tényleg úgy gondolod baj lehet nézesd meg a kisfiadat másik orvossal!
Zöldséget-gyümölcsöket azért valamilyen formában mégis adjál neki. Fontos a vitamin,főleg ebben a pocsék időben.
A kislányom igaz nem sovány,de ő is kap Béres cseppet+c-vitamint. Érdekes hogy amióta bejött ez a rossz idő,már ő sem eszik olyan jól mint régen!
azon a linken elég vicces a "megengedett eltérés" megnevezés.
Az én lányom 28 hónapos, 99 cm és 16 kg. Na az aztán nics a megengedett eltérésben, most akkor mi lesz? Taigetosz? :S idióta egy kifejezés. Főleg, hogy az Apja 202 cm én meg 175...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!