Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem kevés a 14,4kg súly egy...

Nem kevés a 14,4kg súly egy 101 cm-es kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Aggódom a kisfiamért, nagyon sápadtka, és szerintem vékony is. A védőnő csak legyint, mivel már hónapok óta ilyen, azt mondja, ilyen alkat. De nekem az ovistársaihoz képest nagyon vékonykának tűnik. A ti gyerkőcötök hasonló magassággal milyen súlyú?
2011. dec. 5. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Teljesen jó,főleg ha tényleg ilyen alkat? Ti mekkorák vagytok(szülök)?

[link]

2011. dec. 5. 10:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Magasak vagyunk, (én 175 cm, párom 183 cm), de nem vagyunk soványak. A kisfiamon alig van husi, nekem jóval vékonyabbnak tűnik, mint az ovistársai. Mondjuk rossz evő is, húst, zöldséget/gyümölcsöt szinte nem is hajlandó enni.
2011. dec. 5. 11:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk az unokatesójánál, ő is ugyanilyen súlyú, pedig csak 95 cm, és ő sem duci. Nagy volt az én szememnek a kontraszt a két gyerkőc között is, azért aggódom.
2011. dec. 5. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy aggódsz,én pont az ellenkezője miatt aggódtam a kislányomnál.

Ő 93cm és már majdnem 16kg,21hónapos létére. De egyáltalán nem kövér. A védőnő és az orvos is azt mondta hogy tiszta izom,olyan alkat mint én.

Szerintem kár ezen aggódni és összehasonlítani a gyerekeket,egészségesek és ez a lényeg!

1.voltam

2011. dec. 5. 11:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak az én fiam sápadt is a többiekhez képest. Nyáron volt vashiánya, a normál érték alatt 2-vel volt a vasa, de nem adott rá a doki semmit, mondván, az rendeződik majd. Én lehet, hogy ebben nem vagyok biztos, mert nem eszik rendesen. Lehet, hogy vérszegény? De a védőnő szerint felesleges megint megszúrni, mert hogy ő ilyen alkat...
2011. dec. 5. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Adj neki valamilyen vitamint,cebion,bérescsepp. Állítólag a Bérescsepp javítja az étvágyat! Ha tényleg úgy gondolod baj lehet nézesd meg a kisfiadat másik orvossal!

Zöldséget-gyümölcsöket azért valamilyen formában mégis adjál neki. Fontos a vitamin,főleg ebben a pocsék időben.

A kislányom igaz nem sovány,de ő is kap Béres cseppet+c-vitamint. Érdekes hogy amióta bejött ez a rossz idő,már ő sem eszik olyan jól mint régen!

2011. dec. 5. 11:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Kap vitamint, de nem eszik jobban :-(. De lehet, hogy elviszem egy másik dokihoz. Köszönöm.
2011. dec. 5. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:

azon a linken elég vicces a "megengedett eltérés" megnevezés.

Az én lányom 28 hónapos, 99 cm és 16 kg. Na az aztán nics a megengedett eltérésben, most akkor mi lesz? Taigetosz? :S idióta egy kifejezés. Főleg, hogy az Apja 202 cm én meg 175...

2011. dec. 5. 11:49
 9/12 A kérdező kommentje:
én sem szeretem azt a táblázatot, annál sokkal korrektebbek is vannak. Mindenesetre nem lesz Taigetosz egyikünk gyerkőcének sem :-) Köszönöm a választ mindenkinek.
2011. dec. 5. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha vashiányos,adhatnál neki feketeáfonya levet,csodákra képes,tényleg!Van a Narosannak is,elég drága sajnos de ezt szeretik nagyon a gyerekek,ízesítve van vagy biobolotban van olyan is ami 100%os csak az elég savanyú,megér egy próbát.Szerintem a méretei alapján semmi gond nincs vele,bár te ismered a legjobban,és ha így látod,megérné.
2011. dec. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!