Hogy aludjon a család, hogy mindenkinek jó legyen?

mi lenne, ha az ágyatokhoz tennétek egy matracot és így ha bejön a nagylányod, ő odafeküdne?
:) szerintem ez jó megoldás.
Én kicsim is velünk alszik, m ert szopizik éjszaka és valóban fárasztó 4-5ször kelni és a kiságyhhoz járkálni

ez tényleg nagyon kényelmetlen lehet.
én szívtelen dög anya lehetek hozzád képest, el se tudom képzelni, hogy így éljek hónapokig :)
10 hónapos volt a fiam mikor úgy döntöttünk elég nagy már ahhoz, hogy ne altatgassuk. kis mese, jó éjt puszi és kijövünk a szobájából. egy 4 évessel meg aztán végképp meg lehet beszélni, hogy ő már nagy. menjetek be mind a négyen a szobájába, meséljetek neki egy mesét, adjatok egy puszit neki és gyertek ki a szobájából, apával együtt. tényleg túlzásnak érzem, hogy apa matracon fekszik a 4 éves mellett, de persze nem okoskodni akarok :)
a kicsire tanácsot adni nem tudok, hisz írod, hogy nem szeretnél kikelni az ágyból éjjel. én kikeltem, mindig visszatettem, talán ezért is ment simán az egyedül lealvás, mert már jól ismerte az ágyát, és mondhatni egyáltalán a köztünk alvást. talán pár hónap múlva, addig meg kitartás

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!