Mennyire ragaszkodik csemetéd az alvósállatához?
Figyelt kérdés
Kislányom nagyon hamar választott magának alvósállatot, olyan 6 hónapos lehetett. 9 hónaposan már itthonról sem tudtunk nélküle elindulni. Most 2,5 éves, szinte mindig a keze ügyében van. Amikor mosom, gyakran megy a mosógéphez, és lesi, hátha megpillantja legalább egy részét az ablakon keresztül.Más gyerek is ennyire ragaszkodik hozzá?2011. dec. 1. 10:30
1/7 anonim válasza:
Igaz kisfiam egy kicsit nagyobb, 22 honapos. O 14 honaposan kapott egy nagy pluss autot mert teljesen meg van orulve az autokert. Azota ezzel alszik, eszik, ezzel setalunk es visszuk magunkal minden hova. Bolcsibe is megy vele es ezzel alszik el. Reggel amikor bemegyek felebreszteni mindig ugy alszik, hogy az autot magahoz huzza es oleli mikozben sopizza az ujjat. Nagyon aranyos. :)
2/7 Alinaaa válasza:
Alvómacink van. Mostanában nevezte el Janikának(papa után).
3 hónapos korában kapta, most 4,5 és még hordjuk oviba. A sapkán a gombócot már minimum4x varrtam fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is maci van, Medvének nevezi. Nem tudom, mi lesz, ha kipurcan a mosástól, rángatástól, már többször vissza kellett varrnom a karját.
Az a baj, hogy hiába vettünk neki majdnem ugyanolyat, ez a maci már olyan, mint a csontváz, érezhető, hol szokta megfogni, így nem kell neki az új.
2011. dec. 1. 10:55
4/7 anonim válasza:
Szia! A lányom 2,5 éves. Most is a cicája van a kezében, de alváshoz ennyi nem elég, oda kell még a 2 darab mintás textil pelus is és néha egy pici baba / de szigorúan csak az jó, amelyiknek mondja a nevét. /
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom is és fél éves, textilpelus és cumi nélkül nem tud elaludni.Van egy ismerősöm akinek éves lánykája még textil pelussal sétál.
Igaz a mi esetünkben annyi könnyebbség van , hogy a pelusból van sok :)
6/7 anonim válasza:
16 hónapos a lányom, a 4 éves nővérének van sok babája, ő ezekből kiválasztott egyet magának, és lakáson belül mindenhova magával viszi. Ezzel a babával alszik el, amikor lefektetem aludni a babát jó szorosan magához húzza :-) Amikor megébred, az első szava: baba? :-)
7/7 anonim válasza:
Az én 4 és fél éves lányom 6 hónapos kora óta egy macis alvókendővel alszik. Most már bővült a "csapat"alvásnál, de ez a macis rongyi mindig vele van, az oviba is viszi mindig. Nappal is itthon mindig viszi magával, ha mással játszik is , de annak ott kell lenni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!