Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudom "nevelni" 2...

Miért nem tudom "nevelni" 2 éves fiamat?

Figyelt kérdés
Nem hallgat Rám,nem fogad szót,teljesen el vagyok keseredve,a sírógörcs kerülget.
2011. nov. 29. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát sokszor az én 2 éves lányom is szófogadatlan, szerintem ez a dac korszak. :( Át kell valahogy vészelni.

A Tiéd miket művel?

2011. nov. 29. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
néha az enyém is kikészít....:)
2011. nov. 29. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindent,amit nem szabad...Az ellenkezőjét,mint amit más (normális)gyerekek.Mint ha akarattal hergelne.
2011. nov. 29. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

az én fiam is ilyen.de úgy képzeld el hogy mindig mindennek mondja az ellenkezőjét.pl: anya elmegy fürdeni (mondom én), ő: anya nem megy el fürdeni

ha azt mondom anya nem megy el fürdeni, azt mondja anya menjen el fürdeni...de ez apróság, mindig mindennek az ellenkezője kell neki, számomra már nem normális módon:)

2011. nov. 29. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

:)

Jajj, de aranyos vagy:) Üdv a dackorszakban:)

Egyik kinőtte, másik elkezdte, úgyhogy folyamatosan benne vagyok már egy ideje.

Változó, hogy melyik gyereknél mennyi ideig tart és milyen "erős" a dolog. Kitartás:) Hidd el, lesz ez még rosszabb is:)

2011. nov. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!