Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért veszi fel a holmijaimat...

Miért veszi fel a holmijaimat a kisfiam? Miért bújik inkább a cipőmbe mint az ő papucsába?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 14:28
 1/8 anonim válasza:
Mert hasonlitani akar rád.
2011. nov. 24. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Már iskolás, tíz éves és tegnap korábban hazamentem a munkahelyemről és észrevettem, hogy a holmiaimhoz nyúlt. Először azt hittem, hogy eldugdosott a szekrénybe valamit, de most láttam meg, hogy titokban felveszi a ruháimat. Miért van ez? Tapasztalatok ilyet?
2011. nov. 24. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
10 éves. Miért nem kérdezed meg tőle?
2011. nov. 24. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Amikor a pocakomba volt többször egyértelműen azt mondták rá, hogy lányt várok, majd úgy 28. héten mondogatták rá hogy fiú lesz. Tudom, akkor lányt vártam, de ahogy megszületett, teljes mértékben elfogadtam és rájöttem, hogy nem számít a neme!

Sajnos nem akar róla beszélni, pedig már többször megkérdeztem tőle.

2011. nov. 24. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj, csak szeretné érezni, hogy a közelében vagy még akkor is amikor dolgozol. Figyelj többet rá és fordítsatok egymásra több időt.
2011. nov. 24. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
gyermekkoromban én is belebújtam anya cipőjeibe, pusztán csak kíváncsiságból, nem hiszem h ez probléma
2011. nov. 24. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, bátyám is, meg szinte minden gyerek akit ismerek. Semmi különös nincs ezen szerintem. Csak játékból csinálja.
2011. nov. 24. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem csak kíváncsiság, hogy vajon miért hordja az anyu? Aztán az is lehet, hogy meleg.
2011. nov. 30. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.