Szedett (szed) valaki antidepresszáns gyógyszert? Mióta? Használ valamit? S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?
Szedett(szed) valaki antidepresszáns gyógyszert?Mióta?
Használ valamit?
S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?
Köszi a választ!
Szerintem se ez még nem olyan nagy adag.Most megpróbálom 2-szer felet,s ha nem jobb visszaveszem.De remélem hatni fog a Neuroptim,mert kimondottan szorongásra van.Bár 1-2 hónap mire kifejti hatását a betegtájékoztató szerint.Neked is pszicháter írta fel?Már azért kérdezem,mert elég régóta szeded a frontint?S nekem meg azt mondta hozzá lehet szokni.Bár a háziorvosom aszisztensnője meg azt mondta,hogy szorongásnál fél évig depressziónál 2 évig szokták szedni.Még vissza is kérdeztem 2 évig???S válaszolta igen jól hallottam.Ő szerintem jól tudja mivel évek óta ő írja minden betegnek a receptjét.A depresszió gyógyszert mióta szeded?S napi 1 et????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!