Igen az első szemtől volt. Ugyanahhoz mentem vissza és megmondtam hogy mi történt. Nagyon megijedt és akkor elkezdtük a homeo szereket csak nálam az sajnos kevésnek bizonyult. Szerintem döntsd el hogy akarsz-e gyógyszert vagy nem. Ha úgy döntesz igen, akkor csináld végig. Ha úgy hogy nem, akkor viszont nagyon nehéz lesz kimászni belőle.
2011. nov. 24. 12:22
12/21 A kérdező kommentje:
Dehogy enyhéb!Rossz kényszeres gondolatokra kaptam a gyógyszert,ami akkor meg is oldotta míg szedtem.De most megint visszatért.S ettől hányingerem is van,étvégytalan vagyok,de van,hogy futok hányni is az epét.Részben segít a frontin,de ezt se szedhetem örökké.Sőt a pszicháter azt mondta hozzá lehet szokni.Bár nem hiszem,hogy ilyen kis adaghoz,amit én beveszek.Napi 1 szem.De ma kipróbálom az egészet 2-szer félre osztani.Majd 1 gét múlva megyek vissza hozzá.Egyébként 3 hete szedem a Neuropzimot.Nem tudom ismered-e?Én idáig változást még nem érzek,hogy szedem.
2011. nov. 24. 12:27
13/21 A kérdező kommentje:
Bár nekem azt mondta az orvos tipikus GYES betegség!
Menjek el egy pár órára dolgozni.
14,5 éve vagyok itthon a 4 gyerkőccel.
2011. nov. 24. 12:29
14/21 anonim válasza:
Kell még pár hét mire beáll valami változás. Ne hagyd abba. Szedd még pár hétig és ha nem használ akkor szólj a dokinak mert lehet hogy nem találta el a gyógyszert és ír mást. Viszont akkor ahhoz is idő kell majd megint hogy kiderüljön hogy használ-e. Hosszú folyamat ez sajnos.
2011. nov. 24. 12:32
15/21 A kérdező kommentje:
Hát tudom,de köszönöm,hogy írtál s a bíztatást.
Most 6 hete abbahagytam,de minden pillanatba azt mondom vissza kell vegyem.Még várok hátha a Neuroptim kifejti tényleg a hatását,addig meg szedem a Frontint s majd meglátjuk.S próbálom leküzdeni,csak a gondolataimat kellene elterelni,ami nem megy!
2011. nov. 24. 12:40
16/21 anonim válasza:
Jobbulást! :)
2011. nov. 24. 12:42
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
További szép napot!
2011. nov. 24. 12:43
18/21 anonim válasza:
Sziasztok!Én a nyár óta szedek cipralexet,napi 1 szemet,és egy szem 0.25-ös frontint.Nekem állandó testi tüneteim voltak,vannak is néha még,de sokkal jobban vagyok.Állitólag a cipralexnek van a legkevesebb mellékhatása,legfeljebb kérdezz rá a dokidtól,és váltas arra.Én is a jövő héten megyek vissza,akkor ahogy mondta amúltkor elhagyjuk utána a frontint,és szép lassan leszokom.Mi babát szeretnénk megint,emiatt szeretném elhagyni.Amúgy nem érdekelne hogy szedem.És igen tényleg gyes betegség ez sajnos:-(
2011. nov. 24. 13:58
19/21 A kérdező kommentje:
Nyár óta szeded rendszeren a napi egy szem frontint is az antidepi mellé?
Én tegnap délután újra önmagam voltam.Nagyon jól éreztem magam.Még gondoltam is lehet,hogy a Neuroptim hatot,amit szedek 3 hete rendszeresen.
Így csak reggel vettem be fél frontint,s a délutánit kihagytam mivel éreztem,hogy jól vagyok,így nem vettem be.Egész éjszaka nem aludtam,rázott a hideg stb...
Lehet,hogy rendszeresen kéne szednem napi 2-szer félbe a frontint,mert így meg nem használ semmit.Csak valaki azt mondja hozzá lehet szokni,valaki meg azt,hogy ilyen adagba NEM!Már az ember nem is tudja kinek higyjen.Még várok vele s szedem a frontint,ha mégse jó visszaveszem a Rexetint.
2011. nov. 25. 12:48
20/21 anonim válasza:
Igen nyáron kezdtem,reggel 1 cipralex,1 frontin,és este 1 frontin.Aztán az estit elhagytam.Szerintem napi 1 szem 0.25 frontinhoz nem fogsz hozzászokni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!