Szedett (szed) valaki antidepresszáns gyógyszert? Mióta? Használ valamit? S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?
Szedett(szed) valaki antidepresszáns gyógyszert?Mióta?
Használ valamit?
S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?
S mennyi ideig szedted folyamatosan?
Kigyógyultál?
Én pár szem híjján 2 dobozzal szedtem be 3 hónap alatt.Először 1 hétig felet,aztán egészet kb 1 hónapig s utánna a rossz mellékhatások miatt (nagyon zúgott a fülem)lecsökkentettük félre 3 hétig aztán 10 napig negyedet szedtem.Ekkor már jól voltam.De utánna???Most 6 hete nem szedem,de úgyanott vagyok mint a legelején.Variálok,hogy újra elkezdem szedni,mert pokolian értem magam.Most jelenleg Fronint szedek 0,25öst.Napi 1-et!
De most lefeleztem 2-szer félre hátha jobb.
Lehet,hogy kevés ideig szedtem?????
Mennyi ideig szokták szedni ezeket?Neked nem volt mellékhatás?
Hát nekem azért nem volt ennyire durva!Csak jött a fülzúgás.a rossz álmok meg visszajött az anyatejem,amit elapasztottak fél éve.Csak attól tartok,hogy ha megint elkezdem s abbahagyom,akkor megint kezdődik minden előről?Vagy örökké gyógyszerrel fogok élni?De lehet,hogy ha hosszabb ideig szedtem volna más lenne.Frontint szedtél mellé az elején???Én most csak azt szedek.
Egyébként a Rexetin volt a gyógyszerem.
Az első szem után ájultál el?
Attól az orvostól kaptad az újabb gyógyszert,aki az elsőt is felírta?Vagy azt már a kórházba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!