Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szedett (szed) valaki antidepr...

Szedett (szed) valaki antidepresszáns gyógyszert? Mióta? Használ valamit? S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?

Figyelt kérdés

Szedett(szed) valaki antidepresszáns gyógyszert?Mióta?

Használ valamit?

S ha abba hagytad kigyógyultál belőle?

2011. nov. 24. 10:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én szedtem Prozac-ot,de abba hagytam mert egy ideig jó volt, sokat javultam tőle, de utána már minden egyes bevételnél azt éreztem hogy már telítődött vele a szervezetem és már újra rosszabbul voltam miután bevettem.
2011. nov. 24. 10:17
 2/21 A kérdező kommentje:

S mennyi ideig szedted folyamatosan?

Kigyógyultál?

2011. nov. 24. 10:19
 3/21 anonim ***** válasza:
Másfél évig szedtem. Aztán jól voltam 2 évig, de újra előjött. Akkor megint elkezdtem szedni, de 3 hónap mulva sem változott a dolog és ezért abba is hagytam. Nem gyógyultam ki mert időről időre sajnos előjön. De nem kezdek újra gyógyszert szedni amíg nem lesz olyan rossz mint anno.
2011. nov. 24. 10:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Én pár szem híjján 2 dobozzal szedtem be 3 hónap alatt.Először 1 hétig felet,aztán egészet kb 1 hónapig s utánna a rossz mellékhatások miatt (nagyon zúgott a fülem)lecsökkentettük félre 3 hétig aztán 10 napig negyedet szedtem.Ekkor már jól voltam.De utánna???Most 6 hete nem szedem,de úgyanott vagyok mint a legelején.Variálok,hogy újra elkezdem szedni,mert pokolian értem magam.Most jelenleg Fronint szedek 0,25öst.Napi 1-et!

De most lefeleztem 2-szer félre hátha jobb.

2011. nov. 24. 10:39
 5/21 anonim ***** válasza:
Én pont ezért szedtem a Prozac-ot mert az folyadék és olyan lassan csökkentettem az adagot hogy nem volt rám ilyen hatással amikor abba hagytam. A vége felé már szó szerint csak a nyelvem hegyét érintettem hozzá, annyira minimálisra csökkentettem és csak azután hagytam abba.
2011. nov. 24. 10:44
 6/21 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy kevés ideig szedtem?????

Mennyi ideig szokták szedni ezeket?Neked nem volt mellékhatás?

2011. nov. 24. 10:51
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta hogy 1- 1,5 hónap az az idő mire az ilyen gyógyszerek elkezdenek "dolgozni" a szervezetbe. Az hogy meddig kell szedni, az attól függ hogy hogy javulsz tőle. Nekem is volt mellékhatás. Először én is tablettát kezdtem el szedni. Este bevettem 1 szemet és éjjel 3x ájultam el tőle. Hajnalba bevitt a mentő és azt mondták hogy a gyógyszer miatt volt, mert van akire így hat az elején. Aztán jött a prozac, Attól eleinte hányingerem volt, erősödtek az addigi tüneteim, de aztán sokat segített. Csak az eleje nehéz.
2011. nov. 24. 10:57
 8/21 A kérdező kommentje:

Hát nekem azért nem volt ennyire durva!Csak jött a fülzúgás.a rossz álmok meg visszajött az anyatejem,amit elapasztottak fél éve.Csak attól tartok,hogy ha megint elkezdem s abbahagyom,akkor megint kezdődik minden előről?Vagy örökké gyógyszerrel fogok élni?De lehet,hogy ha hosszabb ideig szedtem volna más lenne.Frontint szedtél mellé az elején???Én most csak azt szedek.

Egyébként a Rexetin volt a gyógyszerem.

2011. nov. 24. 12:10
 9/21 A kérdező kommentje:

Az első szem után ájultál el?

Attól az orvostól kaptad az újabb gyógyszert,aki az elsőt is felírta?Vagy azt már a kórházba?

2011. nov. 24. 12:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor neked szerencséd van mert enyhébb a dolog. Lehet hogy elég lenne valami homeopátiás dolog. Vagy próbáld ki a naturland nyugtató teáját. Volt hogy azt is ittam. Nekem nem volt más gyógyszer. Nem mertem bevenni a kórházas dolog után.
2011. nov. 24. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!