Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1-1,5 éves gyermeked, hogy...

1-1,5 éves gyermeked, hogy szokta meg a szemtapaszozást?

Figyelt kérdés

Nem volt neki kellemetlen eleinte?

Meddig kellett csinálni?

2011. nov. 23. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én fiam 22 hónapos volt mikor elkezdtük a tapaszt meg a szemüveget.Nagyon rettegtem tőle hogy fogja tűrni de elég jól viselte,rosszabbra számítottam.Nem azt mondom hogy nem ellenkezett hogy rátegyem,sőt az elején szó szerint rákellett ülnöm mert máshogy nemment sajnos de az ő érdekeit tartottam szemelőtt.Azt hozzákell tegyem hogy előtte természetesen szépen,nyugodtan próbáltam,elmagyaráztam neki hogy ez fontos hogy meggyógyuljon a szeme,de szegény nemnagyon értette.A lényeg az hogy miután már rajtavolt utána nemakarta levenni nagyon jól tűrte,megis dicsérte mindenki!A bajok mostanában kezdődtek,pedig már majd fél éve hordjuk,most már többször is megpróbálja leszedni és van hogy egy nap 3-4 db is elmegy ezért mert visszakell hogy tegyem neki:(

Jövőhónapban megyünk vissza a szemészetre,én nagyon reménykedek benne hogy már ha kellis nemsokáig!Egyébként mi próbáltuk azt is hogy rátettük a plüss állatokra vagy épp a kisautójára de azokról is leszedte,nála ez nemjött be (ezt a szemész javasolta hátha jobban elfogadja).

2011. nov. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!