Naponta kakál 2,5-3 éves gyermeked?
Figyelt kérdés
Kisfiam van, hogy kihagy 1 napot. De általában naponta van neki.2011. nov. 19. 18:06
1/10 anonim válasza:
Naponta 2-3-szor kéne, még felnőtt embernek is lehetőleg 2-ször.
2/10 anonim válasza:
Naponta kb. 1-2-szer szokott /3 éves lányom van/, de ez attól függ hogy mit eszik. én viszont úgy tudom, hgoy felnőtt embernél a napi 1 a norma.
3/10 anonim válasza:
Az én 2 éves lányom napi egyszer szokott.
4/10 anonim válasza:
2,5 éves lányom van, rendszeresen 2 naponta kakil, de órára pontosan :) Senki nem mondta, hogy ez rossz lenne.
5/10 anonim válasza:
Lassan 3 éves a fiam, és már legalább 1éve, napi 1x 2x van kaki...
6/10 anonim válasza:
3 éves lesz a kislányom, általában 2 alkalommal kakil, de van, hogy csak 1-szer.
7/10 anonim válasza:
Enyém nem minden nap, mondjuk kb heti 5.
8/10 anonim válasza:
fiam változó.van hogy egy nap 3x,de van hogy kihagy 1 napot.ált 2x szokott.2 éves
9/10 anonim válasza:
napi 1-2x
kb havi egyszer-ketszer, amikor nagyon keveset eszik, akkor nincs, vagy nagyon keves
miutan tisztaba tettem, le is ellenorzi, hogy jó e a kakija, es midnig megallapitja, hogy jó :D
10/10 anonim válasza:
A 3 évesem naponta, de a 1,5 évesem van hogy 3 naponta. Mindig is ilyen volt az emésztése. Pedig szépen eszik, fú jó nagy adagokat. Semmi baja nincs, csak mindent megemészt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!