Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap eszik főtt kaját a...

Minden nap eszik főtt kaját a gyermeked, ha igen te főzöl naponta?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 06:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Igen,minden nap szokott főtt ételt enni,általában ebédkor,néha vacsira.Én nem főzök,vagy elmegyünk a Nagyiékhoz vagy rendelek valamit.

Csak vacsorára szoktam főzni,amíg Apa játszik vele,tévéznek.

Most 4 éves a lányunk.

2011. jún. 7. 06:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen minden nap eszik főtt ételt. Általában 2 napra szoktam főzni.
2011. jún. 7. 06:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Lemaradt: 15 hónapos a lányom:)
2011. jún. 7. 06:58
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindennap főzök a családnak,és 8 hónapos kora óta azt eszi,amit mi. Kevés kivétellel.
2011. jún. 7. 07:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, minden nap eszik főttet, és én főzök a családnak.
2011. jún. 7. 07:13
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
mivel elég rossz evő,igy nem eszik minden nap főtt ételt,de nem kap helyette semmi mást.és én főzök minden nap.2.5 éves.
2011. jún. 7. 07:40
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen, minden nap főzök. Ha nem eszi meg, amit mi, akkor mindig vannak a polcon különböző husis bébiételek, hogy legyen mihez nyúlni. Szerintem fontos, hogy az ebéd meleg étel legyen.
2011. jún. 7. 07:42
 8/16 kutyák és macskák ***** válasza:
Minden nap van főtt étel, de csak kétnaponta vagyok hajlandó főzni, és ebben a meleg időben ilyenkor már kész az ebéd, hogy ne a nagy melegben keljen a tűzhelynél állnom.
2011. jún. 7. 07:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen mindennap eszik főtt ételt, és én főzök. Egy 4 tagú családra, amiből 3 pasi igen drága lenne rendelni. Meg hálistennek mindegyik szereti a főztömet. 2 és 4 évesek a fiúk.
2011. jún. 7. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, mindennap frisset főzök. Mivel 4 gyerekünk van (2fiú, 2 lány, a 3 nagy már kamasz), így nem tudok annyit főzni, hogy ne fogyna el minden egy nap alatt :) A kicsi lassan 3 éves, fél éves kora óta neki külön készítettem az ételeket, 1 éves kora óta azt eszi, amit mi.
2011. jún. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!