Minden nap eszik főtt kaját a gyermeked, ha igen te főzöl naponta?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 06:38
11/16 anonim válasza:
Igen, minden délben. Általában egyszerű kajákat főzök, előző este a Barátok Közt alatt. :) Másnap csak melegítem. Néha fagyasztok le belőle, így előfordul, hogy főzés helyett csak kiveszem a fagyóból a másnapi ebédet.
12/16 anonim válasza:
igen, a bölcsiben, hétvégén pedig otthon, ha esetleg nem ízlik neki, akkor is főzök virslit, vgy rántottát, hogy ne maradjon ki a meleg étel
13/16 anonim válasza:
Többnyire van főtt kaja igen. Ha esetleg mégis kimarad, akkor is olyat adok Neki, ami meleg, pl. bundás kenyér, virsli, tejbegríz stb. Egyébként én főzök. 3 éves kislány anyukája.
14/16 anonim válasza:
Nem minden nap, néha vannak kivételek, de általában igen. Mondjuk én is, mint valaki más is írta ilyenkor úgy csinálom, hogy mondjuk fincsi melegszendvics az egyik étkezés, talán azért is, mert őszintén szólva én is nagyon szívesen eszem azt a melegszendvicset, amit itthon csinálunk, olyan finom és tömős! :-)
15/16 anonim válasza:
Én is mindennap vagy minden másnap főzök. Ebédre szokott főtt kaját enni a kisfiam és nem válogatos.
De ha valami miatt nem tudnék pont délre megfőzni ez nagy ritkán fordul elő akkor a mamánál ebédel vagy akkor ha felkelt délután fél3 kor.
16/16 anonim válasza:
Igen, szinte minden nap fozok. Neha sikerul azert 2 napra, de nem mindig.
Ilyenkor nyaron a meleg miatt este fozok, miutan lefekudtek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!