Tetű! Mivel kéne kezelnem a gyerekek haját?

Bizony, Nittifor és egyenként leszedni.
Érdemes lenne a haj végéből valamennyit levágni. :(

Én is ezt olvastam több oldalon amit a többiek javasoltak. Pedex, Nittyfor meg van még pár fajta amit próbálj ki. Van drágább is, de lehet jobb is. Van akinek ez használ van akinek az.
Az ecetes víz is jó. Valamint én még olvastam olyat hogy jól be kell balzsamozni a hajat és rá neylonzacsit tenni. Így megfulladnak a tetűk és a serkék kénytelenek leoldódni a hajról, mert ugye a a balzsamtól csúszós lesz. Aztán sűrű fésűvel lefésülgetni és megmosni. Ja és olvastam olyat hogy a legjobb fém, nagyon sűrű fésűvel, mert a műanyag nem olyan hatásos.
Van amelyik tetűírtóban van ilyen féső, bár az lehet drágább.
De amúgy egyesével próbáld meg ami nem jön le, mást sajnos nem tudsz.
Valamint ha eltűntek akkor se hagyd abba a kezelést. És utána is mindig figyeld a haját és bizonyos időközönként ismételd meg a kezelést, ha van ha nincs benne.
Olvastam még olyat hogy van valami ilyen illatos sampon, balzsam amit jó használni mert nem szeretik a szagát a tetűk.
Valamint olvastam egy érdekeset. Régen azért volt sok lánynak összekötve a haja, mert így nehezebben tudott belemenni a tetű. Persze most ez vagy igaz vagy nem, de lehet benne valami.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!