Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor elviszitek a gyereket...

Mikor elviszitek a gyereket bölcsibe, és még nem dolgoztok, hogy telnek a napok a gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

Az enyém bölcsibe jár, 3 éves lesz december közepén. Nekem nagyon rosszul telik, ha nem megyek sehova, csak itthon tengek-lengek... (Dolgozni valószínűleg február végén fogok, ha letelik a felgyűlt szabadságom).

Ok, persze főzök, meg takarítok, de nem lelkesen, csak gépiesen. Nincs kedvem semmihez, üres a lakás.. ez normális érzés szerintetek, vagy kezdek depressziós lenni?

2011. nov. 22. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, hogy a lakás nálam is pikk-pakk már, napi szinten már csak néhány perc, hogy tiszta is maradjon. Egyébként olvasok, dvd-zek, netezek vagy alszom. :)
2011. nov. 22. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet töröltetni a legelső hozzászólást is!Minek díszeleg ott feleslegesen, ha annyira haszontalan?

Annyit azért leszűrtem a mai esetből, hogy mégsem az ezotéria témakörbe járnak a legtaplóbb emberek...

Üdv.

A booorzasztó felháborító első válaszoló!

2011. nov. 22. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hós a fiam, és 3 hónap múlva kezdem beszoktatni bölcsibe. Itthon lehetnék vele, de annyira igényli a gyerekek társaságát, az új helyzeteket, hogy szerintem ez lesz a legjobb neki. Nemsokára belefogunk a tesóba, úgyhogy míg nem jön össze, illetve a terhesség alatt én nyelvet szeretnék tanulni, angolt és spanyolt, meg én keramikus vagyok, itthon van a műhelyem, így tudok dolgozni is majd. Emellett persze a ház rendben tartása. De megértem, hogy unalmas lehet, mikor hirtelen egyedül maradsz a házban, hiszen 3 évig egy más életet éltél. Én is előre félek tőle. Szerintem Karácsony alkalmából feldíszíthetnéd a házat, néhány fenyőág, gömbice, csomagoló papír, mézeskalács sütés stb. lefoglalod magad, szívesen is csinálod, és gyönyörű hangulatot varázsolsz!
2011. nov. 23. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen,teljesen megértelek.Én kicsim is bölcsis,én meg itthon tengődök,bár nem sokat :) !Próbálom behozni a kicsit elmaradozott csajos dumálásokat a barátnőkkel,vásárolgatás -nyugodtan!!!,meg állást keresek,így telik a nap.Nekem még az a rossz,h annyira közel a bölcsi,h a konyhaablakból rálátok az udvarra és egyszerűen el kell magam parancsolni az ablaktól,h ne lessem a kincsem mikor kint vannak :)!
2011. nov. 24. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Bár lenne egy délelőttöm mikor azt csinálok amit akarok. Én irígyellek :))

Annyi mindent tudnék csinálni. Nem hiszem hogy nincs semmi hobbid, vagy ne találnál valamit ami tetszik.

2011. dec. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!