Kisfim szeretné kirakni az ablakba a világitó mikulást, mikortól lehet kirakni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 05:28
1/8 anonim válasza:
Amikor te akarod.
Èn advent elsö hétvégéje elött nem raknám ki, de ha te akarod nyáron is kirakhatod.
2/8 Giovanni válasza:
Itt már jócskán díszítünk (Torontoban)
3/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne kirakni.
Télapónak semmi köze az adventhez.
Nekem folyamatosan lóg az ablakban egy kicsi Télapó, nyáron is, azért, mert nagyon szeretem :) Nincs szívem leszedni.
Nov.20 van, mindjárt jön a Télapó, biztosan örülne, ha ti már kiraknátok őt az ablakba :)
4/8 anonim válasza:
Mi még nem tettük ki de felénk napról-napra több ablakban látom kirakva,szerintem nyugodtan ti is kitehetitek!
5/8 anonim válasza:
Nekünk nyáron is világított mikor a lányomnak az volt a kedvenc éjszakai fénye.
6/8 anonim válasza:
Ez nem szabály és törvény. Akkor teszed ki amikor akarod. Nem is értem a kérdést....?
7/8 anonim válasza:
Esetleg ha ugy gondolod rakhatod a falra ott csak ti látjátok :) nekünk is ottvan már pár napja.
8/8 anonim válasza:
Ha ki akarja rakni, rakjátok ki, tudtommal nem ütközik semmilyen törvénybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!