3 éves kisfiam nagyon rossz evő. Kizárólag üveges bébiételt hajlandó enni 1 félét. Semmit nem eszik meg bármit főzök. Segítség! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
rossz evő, válogatós2011. nov. 18. 20:29
11/14 anonim válasza:
Szia.HÁÁÁT én teljesen együttérzek Veled.Nálunk is ugyanez a helyzet.2.5 éves a fiam.Elmondom mit eszik.Reggel-este tejpép,délben bébiétel( 3-4 fajta).Puding,joghurt,túró rudi,keksz,tejszeletek.Rágni tud,mert ha nem tudna a kekszet sem enné meg.Nálunk az a baj,hogy hiába kínálom semmit sem hajlandó megkóstólni.Van egy 10 hónapos húga.Ő szépen eszik mindent,Vele nincs semmi gond.Kérdeztem gyerekorvost,azt mondja várjunk még,talán az ovi majd segít.Amúgy súlyra jó.Értelmes gyerek.Nem beteges.Ha gondolod írj privit.Már én is el vagyok keseredve.Lehet a kiéheztetés jót tenne.Csak nehéz megtenni,de lehet lassan rászánom magam.
12/14 anonim válasza:
Kicsi tányéron adjál neki kis adag ennivalót. Aztán, ha elfogyott, ő kérjen még, ne te adjál neki.
13/14 anonim válasza:
Sajna én hiába adok Neki...meg sem hajlandó kóstolni!
14/14 I.Kata válasza:
Kedves Kérdező!
Látom, már 2 éves a kérdésed. Meg szeretném kérdezni, hogy alakult a dolog? Nekem 21 hónapos ikreim vannak és míg a kislányom minden főtt ételt megeszik, addig a fiam csak az üvegeset hajlandó. Orvosunknak mondtam, nem foglalkozott ezzel, majd kinövi, ennyi volt a válasza.
Segítségedet előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!