Miért várja el sok szülő a babától, hogy megegye a rossz ízű bébiételt ha ő is viszolyogna tőle? Miért nem készíti el othon?
Nem igazán értem, miből gondolod, hogy rossz ízű?
Az én fiam imádja az üvegeset, amit itthon főzünk neki, abból pedig alig eszik. Nem vagyok lusta főzni, szeretek is, mégsem igazán ízlik neki egyenlőre a mi főztünk.
Az Univer és Hipp egyáltalán nem rossz ízű szerintem.
16,5 hónapos
De gondolom, hogy most jól lepontozol.
Azért tűnnek rossz ízűnek, met nem sózzák és a felnőttek sajns atúlziott sózáshoz szoltak hozzá.
Amúgy én főzök kicsinek, de volt hogy kap üvegeset is és neki mindegy , mindent megeszik.
Hogy alkalmanként miért adtam üvegest:
- nem voltunk otthon
-nem volt otthon semmi (pl hétfőn)
-van amit nem főztem, az sütőtök, utálom a szagát is
előző
Az enyém 14 hónapos, most is megeszi az üvegest, ha úgy adódik.
Szia!
Az Én babám imádja az üveges kajákat! (Hipp, Kecskeméti, Bebavita)
És egyáltalán nem rossz ízűek!
" én mindenképp magam készíteném a babám kajáját, mert hiszek abban, hogy az ételbe így belekerül az anya szeretete, energiája is a személytelen konzervekkel szemben."
Nem túlzás ez egy kicsit?
Akkor, ha lesz gyermeked, mert ugye nincs, akkor nem fogod sem bölcsibe sem oviba adni, hiszen az is személytelen, nincs benne az anyai szeretet.
Vagy a pecsmetelés helyett, amikor jól tudod, hogy úgysem fogja megenni azt a kaját, amit főztél, akkor inkább vele játszol és játszótereztek és utána megeszi az üveges kaját, akkor az nem szeretet?
Ne vicceljél már. Te jó ég!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!