Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szólít titeket a gyermeke...

Hogy szólít titeket a gyermeketek?

Figyelt kérdés
A 2 évesem engem lassan 4 hónapja Ancinak, néha Anyucijónak hív, az Anyát azóta nem is hallottam :)
2011. nov. 18. 06:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mostanában Anyuska lettem, eddig Anyaci voltam. Apját pedig Apacinak hívja. (Laci a neve, és Őnála összeolvadt a Laci és az Apa, ebből lett Apaci, majd ezután lettem én Anyaci.
2011. nov. 18. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Anya vagyok:)

Régen viszont, amikor beszélni tanult, azt mondta: Nyanya:S Aranyos volt, csak hát elég hülyén hangzik:P

2011. nov. 18. 11:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekem Anyának hív,ha hízelegni akarnak akkor a nagy lányom(14é) Maminak a pici fiam (2,5é)Anyukának szólít:)
2011. nov. 18. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Régen én is NYANYA voltam...adódtak is belőle vicces helyzetek. Mostmár anya, vagy ha nagyon szeretne valamit, akkor anyuci.:)

3 éves

2011. nov. 18. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:

16 hónapos és "anyaanyaanyaanyaanya" vagyok neki :D

az apjának meg azt mondja ,hogy "apikám"

2011. nov. 18. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Anya. Ritkán anyunak hív. Még néha a keresztnevemen is szólít. Apát is hívja a keresztnevén. Mindig kijavítom, nem ezt kellene megszoknia. :)

2,5 éves kislány

2011. nov. 18. 15:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Anya, Anyukám, ha valamit nagyon szeretne, akkor Anyucikám és mindenféle becézett formája.:)

3 éves kisfiú

2011. nov. 18. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon rafkós a csajszi, 2 éves 5 hónapos.

Én: Anyukám ha nagyon akar valamit Anyucikám

Apja: Apukám -"- Apucikám

Nagyapja: Papám -"- Papikám

Anyukám: Mamám -"- Mamikám

Anyós: Nagyi -"- Nagyikám

Jókat vidulok, és többen megdöbbentek, hogy így használja, én speciel nem értem. Nagyon bújós, nagyon ragaszkodó kislány.

2011. nov. 18. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"ó"

a papat papanak, mamat mamanak, apat apanak, de anya az nem anya, hanem ó. :)

2.5 eves :)

2011. nov. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!