Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor fog véget érni ez a...

Mikor fog véget érni ez a dobálózás?

Figyelt kérdés
16 hónapos a fiam, nagyon okos, szót is fogad de kezdödik a hiszti idöszak, nagyon türelmes vagyok vele de néha nekem is elfogy a türelmem, ha rászolok, hogy NEM! bármire ha mondom halkan vagy hangosan, mindegy, azonnal eldob mindent ami a keze ügyébe van, cumit, teás üveget, kisautót, távirányitot, kutyát.. és ordit.. ordit.. mit tegyek?
2011. nov. 14. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor ér véget...

26 hósomnál még javában tart...KITARTÁS!!!

Egyébként az enyém akkor is dobálózik, ha meg sem nyikkanok...

2011. nov. 14. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 31 hónapos a fiam,és már megont dobálózik...

Volt már egy ilyen időszak,aztán elmúlt,és pár napja újra kezdődött.Sőt még rájön a dackorszak egyéb velejárója,úgyhogy szuper néha a helyzet.:-)

2011. nov. 15. 07:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2.5 éves és még mindig tart. Mostanában ráadásul mindent egyenesen az arcomba vág, úgyhogy elég közveszélyes. Ha mondom neki, hogy ne dobja el akkor csakazértis. Ha megszorítom kicsit a kezét, akkor még jobban begurul és újra csapkod. Érzelmi okokból csinálja, ha valami nem tetszik neki. Nem tudom mit lehet tenni ez ellen, mert muszáj fegyelmezni, próbáltam már figyelmen kívül hagyni, szépen elmagyarázni neki hogy nem szabad, de sokszor van hogy olyat vág hozzám ami éles játék és fáj is, ezt nem hagyhatom szó nélkül. Szerintem amíg tart a dackorszak, addig nem fogja abba hagyni.
2011. nov. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!