Mikor kezditek dekorálni az ablakokat a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Vettem hóspray-t és fehér csillagokat és hópelyheket az ablakokra.Mikor lehet elkezdeni dekorálni?2011. nov. 14. 21:28
1/7 anonim válasza:
Én az Advent kezdetével. addig kb van még 2 hét.
2/7 anonim válasza:
Mi az adventi időszakban fogjuk elkezdeni a dekorálást, tehát november 27. után.
3/7 anonim válasza:
Mi minden évben Mikulás körül szoktuk bár inkább magunknak mert még csak ez az első tél a kicsi lányunkkal/4hós/.
Egyébként tegnap este sétáltunk picit és 2 lakás ablaka már fel volt díszítve világító díszekkel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Azt hiszem akkor én is várok még egy picit és advent környékén fogok csak hozzá.Kellemes készülődést Nektek is!
2011. nov. 15. 07:46
5/7 anonim válasza:
07:32-es vagyok Neked is Kellemes Készülődést!
6/7 anonim válasza:
Nekünk mindig ki van valamivel dekorálva. Idén nyáron delfinekkel, télen pingvinekkel :)
(temperával festem, és miután borzalmas a kézügyességem kifestőt nagyíttatok fel A/3 méretűre az a sablon)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Sajnos ennyire nem vagyok kreatív mint Te kedves utolsó :(
2011. nov. 16. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!