Nyári szünetben hogyan oldjátok meg a gyerekelhelyezést? Ha nincs segítség?
Szia!
Nálam nehéz ez a dolog. Anyukám meghalt 4 hónapja a picik rám, és a nővéremre, meg a nevelőapámra maradtak, a nevelőapám is beteg, így ő kiesik a segítő kezek szitájából, a nővérem kórházba meg kezelésekre hordja, így gyakran ő is.
Óvoda, bölcsöde, segítenek a szomszédból is, meg a kereszt szülők is.
Nálunk unokatestvéreméknél vannak most kicsit gyerekek. Nagymamákra nem lehet számítani, így marad a hosszas szervezkedés, hogy mikor ki tud időt szakítani rájuk. A szülők összesen két-két hét szabit tudnak kivenni, ezt is úgy spórolják mindig ki nyárra. Egy hetet lesz otthon egyikőjük, egyet másikójuk, és a harmadikat együtt töltik, nyaralnak, ilyesmik. A maradékot igyekeznek úgy kitölteni, hogy szomszéd néni, keresztanyu ha kitud venni egy-egy napot, illetve én vagyok velük.
Én szívesen vállalok nyári szünetben egy kis zsebpénzért idegen családokban is "bébiszitterkedés", így abszolút nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!