Hány éves koráig "fenekeljem" a gyerekem?
Figyelt kérdés
Nos... 1 gyermekes anya vagyok,és ha a kislányom kihúzza a gyufát, akkor néha rácsapok a fenekére. De nem tudom ezt hány éves koráig csinálhatom ezt. Kérem csak olyan anyukák kommenteljenek, akik tényleg tanácsot adnak, nem pedig azt ecsetelik, high milyen kérdés ez, meg high miért így "nevelem" a gyerekem. Köszi.2011. nov. 9. 20:41
11/12 anonim válasza:
Én vagyok az elozo csak ezt szeretnem mondani hogy az is lényeges hogy tényleg csak "NÉHA" csapsz rá a fenekére vagy minden apróságért és hogy csak egy kicsit rácsapsz vagy a térdedré fekteted és addig ütöd vered a fenekét amég jó hangosan el nem kezd sirni. Most komolyan jo érzés a lányodat sírni látni? És most ha 2-3 èves akkor se kéne de szeribtem ha ennyi idősen torténik meg vele akkor nem biztos h emlekszik rá de ha utána is fenekeled akkor mikor felnő vagy még előtte is nagy valószínűsége lesz annak hogy vagy elszökik othonrol vagy drog függő lesz vagy alkoholista vagy a legrosszab ha börtönbe kerül mert ez nem olyyan dolog amit holnap elfelejt ez egész életében kiséri majd és ez még a szexualis eletere is kihathat hogy arra fog felizgulni hogy elfenekelik mert én halottam már ilyenről.
12/12 laruka válasza:
nem jó ötlet a fenekelés, mert nagy korukban agresszívabbak lesznek mint a
többiek! de ha a választ követeled, akkor 5 éves korig. fakanállal semeddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!