Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Guttalax vagy beöntés? Fiam 2...

Guttalax vagy beöntés? Fiam 2 és fél éves

Figyelt kérdés

Fiam egy ideje nem hajlandó kakilni. Minden létező módszert kipróbáltunk, 3 napja már beöntéssel tisztult ki, de azóta megint nem kakilt. Ezerféle dologgal próbálkozunk, semmi nem használ, illetve ingert okoznak, de a fiam mindig úgy dönt, hogy nem kakil. Tehát inger az van, csak nem olyan erős, hogy az ő döntése nélkül kijöjjön. Így ma ismét döntenem kell, guttalax vagy beöntés? Kétségbe vagyok esve.

Ti mire szavaznátok?

2011. nov. 8. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

_ _ _JAV 2.:

"-ami okozhat székrekedést is!-"

... úgy értem: (például) a szorongás okozhat székrekedést.

2011. nov. 11. 22:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kielégítő hozzászólásodat. Nagyon kedves, hogy ennyit foglalkoztál a problémánkkal, mely tudom, sokakat érint még rajtunk kívül.

Egyébként én is pedagógus vagyok, ha nem is gyakorló.

További szép napot!

2011. nov. 12. 07:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves figyelmedet, hogy végigolvastál. Tényleg aggódtam, ezért is jártam körül több szempontból és írtam le tapasztalataimat, meglátásaimat a témában. Hiszen én is átmentem hasonlón. Ráadásul kisgyermeket érint az emésztési probléma.

( Egyébként én sem gyakorló pedagógus vagyok. )

Ha úgy érzed, pár hét múlva jelezd -ne priviben, hanem vagy email-ben, vagy itt e kérdésnél-, javult-e a gyermek állapota. Belátásodra bízom, bár engem érdekelne, ha már beszélgettünk erről, ötleteket írtam. A lényeg, hogy szurkolok nektek a megoldásért.

2011. nov. 12. 21:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Ígértem, hogy írok. A helyzetünk nem változott. A táplálkozási szokások megváltoztatása sem sikerül úgy, ahogyan szeretném. Gyermekem csak azt eszi meg, ami neki tetszik. Jólevő fiam ma már szinte semmit nem eszik meg. A nyers zöldséget kedveli újabban, de abból sem eszik nagy mennyiséget. Még mindig a tej a legfontosabb itala, vízből 2 decit iszik naponta kb, tejből 6-7 decit is. Levesekkel is elboldogul, bár régebben imádta a levest, most már válogatósabb lett. Főzelékből csak spenótot hajlandó enni. A sütőtököt szereti. Nem is tudom, mit írjak. Igazából nem tudom nagyon befolyásolni, hogy mit egyen, mert hiába teszem elé az új ételt, vagy megeszi, vagy nem. Többnyire sajnos nem.
2011. dec. 8. 09:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Helyreállt újra a rend, de ne kérdezze senki, hogy mitől, mert nem tudom, nm értem. Semmi nem változott, legalábbis látszólag.
2012. jan. 6. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!