Guttalax vagy beöntés? Fiam 2 és fél éves
Fiam egy ideje nem hajlandó kakilni. Minden létező módszert kipróbáltunk, 3 napja már beöntéssel tisztult ki, de azóta megint nem kakilt. Ezerféle dologgal próbálkozunk, semmi nem használ, illetve ingert okoznak, de a fiam mindig úgy dönt, hogy nem kakil. Tehát inger az van, csak nem olyan erős, hogy az ő döntése nélkül kijöjjön. Így ma ismét döntenem kell, guttalax vagy beöntés? Kétségbe vagyok esve.
Ti mire szavaznátok?
_ _ _JAV 2.:
"-ami okozhat székrekedést is!-"
... úgy értem: (például) a szorongás okozhat székrekedést.
Köszönöm szépen a kielégítő hozzászólásodat. Nagyon kedves, hogy ennyit foglalkoztál a problémánkkal, mely tudom, sokakat érint még rajtunk kívül.
Egyébként én is pedagógus vagyok, ha nem is gyakorló.
További szép napot!
Köszönöm kedves figyelmedet, hogy végigolvastál. Tényleg aggódtam, ezért is jártam körül több szempontból és írtam le tapasztalataimat, meglátásaimat a témában. Hiszen én is átmentem hasonlón. Ráadásul kisgyermeket érint az emésztési probléma.
( Egyébként én sem gyakorló pedagógus vagyok. )
Ha úgy érzed, pár hét múlva jelezd -ne priviben, hanem vagy email-ben, vagy itt e kérdésnél-, javult-e a gyermek állapota. Belátásodra bízom, bár engem érdekelne, ha már beszélgettünk erről, ötleteket írtam. A lényeg, hogy szurkolok nektek a megoldásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!