Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Help, görcsben a gyomrom az...

Help, görcsben a gyomrom az idegtől. Nagymama elvitte a gyereket. Na de hogyan? Anya-gondok, beleőrülök!?

Figyelt kérdés

Ahogy belépett a lakásba, egyből sírva bújt a kicsi hozzám.

Egy kezemen meg tudom számolni hányszor ölelt eddig így a fiam. Teljesen kifordult, "anya is jön?" és úgy nézett rám.

Rettegek, mert fél a gyermekem a nagyanyjától(anyám:S), nem tudom mit csináljak, azon agyalok, hogy visszerendelem a gyerekem.

Azóta, hogy elviszi magával, a kicsi kivetkőzött magából. Nem egy sétagalopp a fiam alapból(kis házisárkány:)) de amit az utóbbi időben művel. És az anyám szavait hallom vissza a 28hónapos gyerek szájából.

Visszaigazoltatják, hogy szereti e a szüleit, a testvérét, hogy vele nem foglalkoznak... Közben délutánonként bepisil azóta, ami nem baj, de mellé úgy sír, komolyan mintha megtépnék vagy én nem is tudom. Alig lehet megnyugtatni. Pedig a kezdeti időkben még jött segíteni mosni a pisis ágyat, elmondta, hogy majd bilibe pisil, most:( Nem eszik, verekszik, csapkod, "nyámnyila lett": én ezt nem tudom(levenni a sapkát, felvenni a papucsot), nem akarom félek stb.

És még velem megy a veszekedés, ha nem engedem el a gyereket hozzá(most a hosszúhétvégére nem engedtem el, és duzzog, hogy az ő királyfia szenvedett biztos), kb mintha nem is az anyja lennék. Van valami eszköz, hogy jó messzire elkerülje a gyerekem? Mert rajtam átgyalogol, sajnos. Bármit mondok teszek azt kiforgatja, ellenem irányítja:(

Férjemet kell ráuszítani, hogy hagyjon minket békén? Vagy ti mit tennétek?(2évig felénk se bagózott, és tök nyugi volt az életünk, azóta, hogy "visszatért" mérgezi az életünk)

És a legjobb, hogy jövő héttől a lányom is vinni akarja(9hónapos anyatejes cicin alvó szep.szorongó csecsemőt péntek-szombat-vasárnapra) és nem tetszik neki a hozzáállásom, hogy nem adom oda, szerintem nincs itt az ideje.

2011. nov. 4. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha ennyire megbízhatatlan az anyád, miért adod oda a gyereket? Tőlem aztán csinálhatna bármit, én biztosan nem adnám oda. Mi az,hogy vinni AKARJA? Én elsődlegesen azt nézném,hogy a gyerekem akar-e menni. Ha akar, akkor azt nézném, hogy felelősségteljes-e akire rábízom. Ha nem akar, akkor biztosan nem erőszakolnám, hogy gyerek menned kell. Nem kell. Az én lányom pl. anyósomnál jó kezekben van, 2x aludt nála. Aztán valami történt (nem ott, hanem a kis fejében) és azóta nem akar ott aludni. Elmegy napközben, de este apa megy érte. Nem erőltetjük. Szóval szerintem ne engedd, ha ennyire káros ez a gyereknek.
2011. nov. 5. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos érdemi választ nem tudok írni, illetve csak azokat, amiket már előttem is leírtak. De olyan furcsa Tőled ilyen kérdést-problémát-olvasni. Szoktam olvasni a kérdésekre adott válaszaidat, az alapján olyan igazi vagány, belevaló, "tökös" anyukának tűnsz, aki bármikor kioszt bárkit, ha arról van szó. Persze tudom, a kettő nem függ össze, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy jó, hogy leírtad mi bánt és aggaszt, de szerintem azért Te sokkal vagányabb vagy annál, minthogy anyukád még mindig gyerekként irányítson. Az én anyám egyébként ugyanilyen, mármint hiába van már nekem is egy lányom, nem is vagyok már tini, mégis még mindig sokszor úgy viselkedik velem, mintha az 5 éves gyereke lennék. Uralkodik, és ha nem az van, amit ő akar, akkor jön a mártírkodás, megsértődés. Ne hagyd magad!
2012. febr. 15. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam, véletlenül sem az volt a célom.
2012. febr. 15. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!