Ti hogy adjátok be a kúpot? Most olvastam egy kérdésnél, és eléggé ledöbbentem, más is csinálja így?
A kérdést feltevő anyuka azt írja, négykézláb állítja a kislányát, úgy adja be neki a kúpot. Más is csinálja így? nekem ez rettenetesen furán hangzik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Előzőnek
Ha elolvastad volna a kérdést, akkor abból kiderül, hogy nagyon nem vált be eddig a négykézlábra állítgatás.
Csak egy valamit nem értek, hogy míg nem tudott négykézláb állni a baba, addig hogy adta be a kúpot??? Mert gondolom, hogy a kötelező oltások után belázasodott a babája és egy 2-3 hónapos babától nem igazán várható el..
Egyébként meg nekem nem fáj, hogy a gyerek ott így kapja a kúpot, csak furának tartom, mert még sosem hallottam, hogy valaki így csinálja.
Ugyan áruld már el, egy kérdezős oldalon miért nem lehet KÉRDEZNI.
Felőlem aztán azt kérdezel, amit akarsz, de ezt a kérdést, gyanítom, csak azért tetted fel, hogy a másik szülőt vegzáljad, aki pedig az orvos utasítására járt el úgy, ahogyan. Amikor olvastam a listában a kérdésedet, azza gondolotam, minimum az ujját is nyomja a kúp után valamelyik ismerősöd (olvastam már ilyet), erre kiderül, hogy egy beteg gyerek anyukája nem átallotta betartani az orvos utasítását, hát valóban felháborító :) Azt meg végképp durvának találom, hogy perverz gondolataid támadnak attól, hogy egy édesanya kúpot ad be a beteg gyerekének, bármilyen pózban, hisz azért teszi, hogy a gyerek meggyógyuljon, ha szerinted ez perverz, akkor azt gondolom, nem a másikban van a hiba.
Igen, ez egy kérdezős oldal, lehet kérdezni mindenfélét, olyat is, amivel sugallod, hogy milyen válaszokat szeretnél kapni, csak ezzel kissé lenézed a többieket, meg olyat is, amivel csak mást akarsz piszkálni, vagy önmagadat igazolni, csak akkor ne csodálkozz, ha nem mindenki vesz ebben részt.
Egyébként én hanyatt fekve adom be a gyerekemnek a kúpot (kérlek, ne képzeld el), és így is utálja, sír és tiltakozik. Ahogy én is utáltam a kúpot gyerekkoromban, meg a legtöbb gyerek. Egyszerűen fura és kellemetlen érzés, akár fejenállva is beadhatják egy tonna krémmel, akkor is utálatos lesz.
Kedves utolsó, tudom,hogy szövegértési nehézségekkel küzdesz, ezért leírom még egyszer, hogy nem azt tartom perverznek, hogy az anyuka kúpot ad be a gyereknek, hanem kifejezetten a négykézlábas pozitúrát.
És igen, én kérek elnézést, amiért szerintem a doki nem feltétlenül ép, hogy ezt javasolta. (de mind tudjuk, hogy a dokik, papok és más személyek, soha, semmilyen körülmények között nem perverzek. MErt ők tévedhetetlenek és tökéletesek.)
Remélem reggel óta sikerült lehiggadnod, és végül nem kaptál agyvérzést.
Nekem a védőnő most a másfél éves oltásnál még kúpot iratott a doktornővel, de azt mondták, később már inkább szirupot használjak, mert nagyobb gyerekeknél a kúp nem viszi le rendesen a lázat. (germicid kúp)
Nem tudom, tényleg így van-e,nekem ők ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!