Ti hogy adjátok be a kúpot? Most olvastam egy kérdésnél, és eléggé ledöbbentem, más is csinálja így?
A kérdést feltevő anyuka azt írja, négykézláb állítja a kislányát, úgy adja be neki a kúpot. Más is csinálja így? nekem ez rettenetesen furán hangzik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nem. Én fölhajtom a lábait vagy oldalra fordítom.
Kicsit morbid pucsíttattni a gyereket...
De jó kérdés!:)
Egyébként a kúpot nem kell semmivel sem bekenni, se a gyerek fenekét előtte, egyszerűen ki kell venni a húröböl, előtte egy picit tartani szobahőmérsékleten, vagy ha eleve szobahőmérsékleten van,egyből mehet. Kúp, zsíros állagú, ami gyorsan "melegszik" és olvad, ezért kell végbélbe tolni, mert ott van a szervezetben a legmelegebb .(Alapállapotban is 37,5 körül).
Nem kell négykézláb, le kell fektetni a gyereket , ha szükséges gyengéden lefogni. 1 perc se, míg betoljuk, picit rányomni ki ne jöjjön. Ez nem nagy ördöngösség:)
hanyatt vagy oldalt fekve
és én igenis bekenem krémmel a popsiját mert úgy könnyebben be tudom adni neki
és még a kúpot is kiegyengetem mert nem egyszer volt olyan h éles volt a széle
én nem azért kell a popsiba adni mert ott melegebb van :-)))
hanem mert a végbél nyálkahártyáján keresztül szívódik fel a gyógyszer
Jó, én nem fogok ezen vitatkozni. A végbélből szívódik fel a leggyorsabban,igen. (....talán azért mert ott van a
legmelegebb...?) De ez teljesen mindegy is, az a lényeg h nem szükséges semmivel sem előre bekenni, mert felolvad gyorsan, és nem kell 4kézláb se beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!