Fikáztak ki már titeket ennél a roppant keresett kérdésnél?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Csak érdekel, hogy van-e itt még olyan anyuka, aki nem volt kifikázva ezért vagy azért. Jelentkezzen, akit már pengeélre hánytak ennél a kérdésnél! (Nem kell megírni, melyik kérdés/válasz volt)
Kezdem én: engem már fikáztak itt:)
Én ezt a kérdést nem is láttam, de most kicsit beleolvastam. Örülök, hogy ennyi tökéletes ember netezik itt, akik ilyen magasról fikázhatják a pondrókat!
Különben volt, hogy én is "beszóltam" kérdezőnek, hogy azért ezt mégse kellene...De ott konkrétan a kérdéshez írtam, nem belinkelgettem ide-oda, nem a "háta mögött" ment.
Én azt bírom, hogy többen azt kifogásolják, hogy gyakran ismétlődik ugyanaz a kérdés.
A helyzet az, hogy a kérdések elfogynak, nemigen van itt már új a nap alatt.
Ha mindenki visszakeresne, mostantól nem létezne ez az oldal. Nem lennének feltéve új kérdések.
Nem, meg az en kerdeseim kozul egy sem volt ott.
Olyan viszont volt, hogy bekerult oda egy kerdes teljesen "jogtalanul". Csak egyet nem ertes miatt, vagy csolatas miatt, vagy azert, mert az oda linkelok azt hiszik, hogy csak az a jo modszer, amit ok ismernek, a tobbi rossz.
Szoval amikor egyertelmuen rosszindulatbol volt csak kozszemlere teve egy kerdes, akkor az kicikizett kerdezot errol felvilagositottam, linkeltem neki, hogy rola pusmognak. Legalabb keruljon kepbe, hogy a hata mogott rohognek rajta.
Nem olvastam végig, nincs rá időm. Lehet, hogy nekem is van ott kifikázva kérdésem, lehet, hogy nincs. De őszintén szólva nem is érdekel!
Az jobban bántott, amikor feltettem egy kérdést egy kislánynévről, és szinte mindenki leszólta, alig tetszett valakinek. :(
Azt a kérdést én írtam ki még régen.
Higgyétek el, nem az volt a cél, hogy cikizzük egymást, én tényleg arra voltam kiváncsi, hogy ki meddig bírja. Pont ezelőtt volt egy olyan kérdés, amin szó szerint felbosszantottam magam a gép előtt ülve, pedig ilyen sosem volt korábban - annyira dühös voltam, hogy több virtuális pofont kiosztottam a kérdezőnek:)
Az érkezett linkek alapján meg is állapítottam, hogy vannak akiknek igen alacsony a tűréshatáruk, és olyan is kiveri náluk a biztosítékot, ami egyébként szerintem nem is bosszantó.
Viszont itt legalább mindenki kidühöngheti magát, és kibeszélhet másokat a hátuk mögött, hiszen a való életben is ez megy, miért lenne ez az oldal más?
Mindenesetre ismétlem magam: nem az volt a cél, hogy bárkit kicikizhessenek.
kedves 15:44-es! Engem nem érdekel, nem zavar, csak arra voltam kíváncsi, hogy a mintegy 100-150 itt gyakorikérdésező anyuka között hányan vannak, akik ki is lettek cikizve bármilyen kérdés miatt (belátom, azért van néhány nagyon gáz kérdés vagy hozzászólás)
Annak az anyukának, kait leszóltak a választott lányneve miatt: engem is leszóltak itt, 20 válaszból 3 ha pozitív volt, de nem érdekel, nem ez alapján választok nevet. NEkem is van sok, ami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!