Így elromolhat a szeme?
Figyelt kérdés
102cm átmérőjű lcd tvnk van amihez közel van az ülőgarnitúránk és általában ha nézi délelőtt a dorás meséjét 1méterről de van hogy közelebbről nézi.Ez nyár óta van mióta van az új ülőnk.Nem folymataosan a mesét nézi de ha nézi úgy nézi.Elromolhat igy a szeme?elmondom neki hogy ott nem ülhet vagy kikapcsoljuk,akkor átül máshova,1 perc mulva ottvan megint.De így tudom lefoglalni a játékok mellett mig főzök vagy csinálom a házimunkát.Vagy más kisgyerek is igy nézi?2011. okt. 27. 12:21
1/2 anonim válasza:
egyszer volt egy műsor ilyen urbánus legendákról meg tévhitekről. állítólag a közelről tévézés nem rontja a szemet. én ebben nem vagyok biztos. bár a monitort se 5 méterről nézzük....
2/2 anonim válasza:
állítólag nem romolhat a szem emiatt.Főleg nem a mai hypersuper tévék korában.
amúgy az mi 16hónaposunk is állandóan a tv előtt 30cmről nézi a thomast.Múltkor odaálltam és megnéztem vajon mennyit láthat belőle....na hagyjuk
azóta kicsit jobb a helyzet,mióta a FPos hintaszékét beraktam a tv asztal elé,így van kb 2-2,5méter a tv-től,és szólok neki,hogy ha nem ülsz bele,akkor nincs mese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!