Miért hiszi, hogy három szeme van?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves. Tegnap gyerekeket rajzolt egy medencébe és mindegyiknek 3 szemet rajzolt. Kérdeztem, hogy kicsim, hány szemed van? Számoljuk meg! És mutatta, hogy egy, kettő és a harmadikat az orra fölött vagy a homloka közepén mutatta. Miért?????2011. ápr. 25. 20:05
1/6 anonim válasza:
3. szem, homlokcsakra, nézz utána:)
2/6 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy valamilyen mesében, reklámban vagy rajzon látott három szemű embert, vagy csak álmodott valamit. Az egyik ismerős kisfiú (4 éves) egy hétig minden rajzán uszonyokkal ábrázolta az embereket. Nem tudta megmondani miért, de aztán kiderült, hogy akkor kezdett el úszni tanulni és ugynazon a napon megnézték a Némót, így a két dolgot összevonva kigondolta, hogy az emberek is csak úgy úszhatnak, ha uszonyuk van. :) Ő is pontosan megmutatta, hogy hol van a mellúszója, csak az vált gyanússá, amikor az egyik úszóját sokkal kisebbre rajzolta mint a másikat... :))
3/6 anonim válasza:
Nem lehetett, hogy valamilyen mesében látott olyan figurát, akinek 3 szeme volt? Amúgy az 1. válaszoló jól írta, a 3. szem a homlokcsakra. A monda szerint a harmadik szem az isteni látás szeme.
4/6 anonim válasza:
Igen, ott is van szem:D
Csak azzal nem fizikai dolgokat látnak az arra fogékonyak, hanem inkább más emberek energiáit, auráját, kisugárzását képszerűen.
5/6 anonim válasza:
Húú, csupa libabőr lettem! :-) nagyon édes a kisfiad! az első és az előttem lévő válaszolóval egyet értek, a gyerekek rettentő sokat látnak többet mint mi csak sajnos (legtöbben) elvesztik ezt a képességüket! Ha hagyod és nem beszéled "le" olyan dolgokról amiket szerinted nem lát, nagyon sok mindent megtudhatsz Tőle! Ne aggódj ez teljesen normális hagyd, hogy sokat rajzoljon és had mondja el amit Ő gondol!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem mondtam neki, hogy nem úgy van, csak kérdezgettem, de megunta egy idő után:)
2011. ápr. 26. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!